Elérhetőség

Budapest III., Kiscelli u. 74.
https://www.llumar.hu
info@llumar.hu
+3612501991
-

Nyitvatartás

Hétfő08:00 - 17:00
Kedd08:00 - 17:00
Szerda08:00 - 17:00
Csütörtök08:00 - 17:00
Péntek08:00 - 15:00
SzombatZÁRVA
VasárnapZÁRVA

Autófólia forgalmazás és autófóliázás országos hálózattal, a LLumar autófólia márkájával, autófólia műbizonylattal, akár 12 év garanciával.

Magyarországon a világszínvonalú LLumar termékeknek és gyártójuknak a képviseletét a Gál és Társa Kft. látja el, mely nemcsak Magyarországon, hanem Délkelet- Európában is a fóliaipar egyik piacvezetője.

Erős piaci pozíciónk mellett kiemelt értéket képviselnek azok a kollégáink, akiket az Eastman és egyben a világ legnagyobb, Martinsvillben található fóliagyárában képeztek ki, és korábban a gyárban dolgoztak. Ők biztosítják a minőségi autófóliázás garanciáját.

Az autófóliázás, gyakorlatilag minden szegmensében, minden elképzelést meg tudunk valósítani, legyen az biztonsági fólia, hővédő fólia, karbon fólia, UV védő fólia, dekor fólia, vagy éppen autóüveg fóliázás. Az általunk képviselt értékeknek az elismerését bizonyítja igazgatósági szerepvállalásunk az Európai Fólia Szövetségben is.


Szolgáltatások

Autófólia műbizonylat - Autóüveg fóliázás - Biztonsági fólia - Dekorfólia - Garancia - Hővédő fólia - Karbon fólia - Karosszéria fóliázás - UV védő fólia

Hibás adatok jelentése