Elérhetőség

Vácduka, Nyár u. 24.
http://www.raraco.hu
office@raraco.hu
+36303884557
+36708862004

Nyitvatartás

Hétfő08:00 - 16:30
Kedd08:00 - 16:30
Szerda08:00 - 16:30
Csütörtök08:00 - 16:30
Péntek08:00 - 16:30
SzombatZÁRVA
VasárnapZÁRVA

A Raraco mára meghatározó szereplője a hazai garázsipar területének. Számos autószerelő műhely felszerelés és garázsipari termék található kínálatában

Saját tervezésű és gyártású fék és lengéscsillapító mérő mechanikával kínáljuk gépjármű vizsgasorainkat, melyeket robusztus kivitel, megbízható működés jellemez. Ezt misem bizonyítja jobban, mint hogy a mai napig nem volt egyetlen garanciális meghibásodás sem az általunk gyártott mechanikákkal vagy vezérléssel kapcsolatban.

A Raraco garázsipari berendezések mellett több más garázsipari beszállító termékeit is értékesítjük és szervizeljük. Legyenek azok garázsipari szerszámok, autószerelő szerszámok, autószerelő műhely felszerelés, gumis műhely felszerelés.

A hagyományos csápos emelő, krokodil emelő mellett több féle specifikus autóemelő, fékpad, vizsgasori eszköz, vagy akár villáskulcs, satupad is megtalálható nálunk. A Raraco az RP-Tools kizárólagos magyarországi képviselője is egyben.

A garázsipari szolgáltatások teljes körét biztosítjuk partnereink részére. Segítünk az autószerviz, gumis műhely, vizsgabázis építésének, vagy bővítését tervezésében, megvalósításában és fenntartásában.


Szolgáltatások

Autóemelő - Autószerelő műhely felszerelés - Autószerelő szerszámok - Csápos emelő - Fékpad - Garancia - Garázsipari szerszámok javítása - Garázsipari webáruház - Gumiszerelő gép - Kiszállás címre - Krokodil emelő - Lengpad - Ollós emelő - Szerszámok - Szerviz tervezés

Hibás adatok jelentése