Elérhetőség

Budapest, Reitter Ferenc u. 39-49.
http://www.skoda-shop.hu
info@racing-shop.hu
+3613408355
+36302462016

Nyitvatartás

Hétfő08:30 - 16:30
Kedd08:30 - 16:30
Szerda08:30 - 16:30
Csütörtök08:30 - 16:30
Péntek08:00 - 14:00
SzombatZÁRVA
VasárnapZÁRVA

Ha Önnek Skoda alkatrészre van szüksége, akkor a legjobb helyen jár. A 105-ös Skodától a Skoda SuperB-ig igyekszünk raktáron tartani az alkatrészeket.

Cégünk legfontosabb célkitűzése, hogy ügyfeleinket a lehető leggyorsabban és legprecízebben szolgáljuk ki. Ezért csapatunk úgy épül fel, hogy a szakmai tudás mellé rugalmasság társuljon.

Autóalkatrész raktárunk készletét napról napra bővítjük az ügyfeleink igényei és a tapasztalt típus-betegségek alapján. Azért, hogy minél jobban megfeleljünk a vásárlói igényeknek a gyári alkatrész árusítása mellett, utángyártott alkatrészek forgalmazásával is állunk az igények elé. Nálunk az ablaktörlőtől a vonóhorogig mindent megtalál, ami pedig nincs polcon, azt rövid időn belül beszerezzük a legjobb áron.

Sportosítani szeretné Skodáját? Mi segítünk a megoldásban. Legyen az sport levegőszűrő, gyertya, netán ültető szett vagy állítható keménységű gátló, esetleg tuning fék. Autója tisztántartásához különféle autóápolási termékek találhatóak kínálatunkban.


Szolgáltatások

Alkatrész áruház - Autóalkatrész - Autóalkatrész bolt - Autóalkatrész webáruház - Autóápolási termékek - Autófelszerelés - Autófelszerelés bolt - Autófelszerelés webáruház - Autós ajándék - Autós kellékek - Autós kiegészítők - Autós tartozékok - Bolti értékesítés - Bontott alkatrészek - Gyári alkatrész - Karosszéria elemek - Raktárkészlet - Személyes átvétel - Utángyártott alkatrészek - Utángyártott karosszéria elemek

Hibás adatok jelentése