Elérhetőség

Budapest XVI., Ostoros út 65/C
https://www.suzukiautosbolt.hu
info@suzuking.hu
+3614011060
-

Nyitvatartás

Hétfő08:00 - 17:00
Kedd08:00 - 17:00
Szerda08:00 - 17:00
Csütörtök08:00 - 17:00
Péntek08:00 - 17:00
SzombatZÁRVA
VasárnapZÁRVA

A Suzuki alkatrész árusítására szakosodott kínálatban egyaránt megtalálható a gyári alkatrész, a bontott alkatrészek, és az utángyártott alkatrészek.

Az autóalkatrész bolt mellett párhuzamosan működő Suzuki autóbontó nagymértékben elősegíti a bontott alkatrészek gyors beszerzését, így a vevők minél szélesebb körben való kiszolgálásának lehetőségét.

Az alkatrész bolt ugyanakkor a gyári alkatrész és utángyártott alkatrészek területén is nagy választékkal rendelkezik illetve áll a vevők szolgálatában. Az S King Parts egyaránt folytat alkatrész kiskereskedelmet, és alkatrész nagyker tevékenységet, mellyel a lakossági vásárlók mellett a viszonteladói hálózatot is teljes mértékben ki tudják szolgálni.


Szolgáltatások

Autóalkatrész - Autóalkatrész bolt - Autóalkatrész nagyker - Autóalkatrész webáruház - Autóbontás - Bontott alkatrészek - Bontott autóalkatrész - Garancia - Gyári alkatrész - Használt autóalkatrész - Karosszéria elemek - Kiszállítás - Új autóalkatrész - Utángyártott alkatrészek - Utángyártott karosszéria elemek

Hibás adatok jelentése