Elérhetőség

Budapest, Esztergomi u. 2.
https://autoalkatreszabc.hu/
info@autotools.hu
+3617960722
+36204138973

Nyitvatartás

Hétfő08:00 - 17:00
Kedd08:00 - 17:00
Szerda08:00 - 17:00
Csütörtök08:00 - 17:00
Péntek08:00 - 17:00
SzombatZÁRVA
VasárnapZÁRVA

A 13. kerületben lévő autóalkatrész szaküzlet elsősorban személy-és kisteherautó alkatrészek, kenőanyagok és szerszámok értékesítésére szakosodott.

Az Autotools autóalkatrész bolt a legtöbb hazai alkatrész-nagykereskedelmi céggel szoros üzleti kapcsolatban áll, mely így könnyen lehetővé teszi a gyors és kedvező áron történő akár típus-specifikus kiszolgálást is vásárlói számára.

Az autósbolt kiemelt figyelmet fordít rá, hogy kizárólag minőségi és garanciális autóalkatrészek kerüljenek kínálatába, melynek érekében kizárólag a legelismertebb autóalkatrész gyártók termékeit forgalmazza. Külön lehetőséget biztosít a ritkább, esetleg raktáron nem lévő árucikkek akár egyedi árajánlat alapján történő előrendelésére, illetve lehetőség szerinti beszerzésére. A felkészült, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező munkatársak szükség esetén tanácsadással is segítséget nyújtanak.

A személyes bolti értékesítés mellett az online vásárlást előnyben részesítők számára az autoalkatrészabc.hu – autóalkatrész webáruház lehetővé teszi az online rendeléseken keresztüli kényelmesebb beszerzést és gyorsabb vásárlást egyaránt. Az autósbolt bővített kínálatában ugyanúgy megtalálhatóak a gyári- és utángyártott alkatrészek, mint az akkumulátorok, motorolajok, egyéb kenőanyagok, autófelszerelési cikkek, kiegészítők, univerzális- és specifikus szerszámok, vagy éppen a vonóhorgok.


Szolgáltatások

Akkumulátorbolt - Autóalkatrész - Autófelszerelés bolt - Autós ajándék - Autós kellékek - Autós kiegészítők - Autós tartozékok - Bolti értékesítés - Gyári alkatrész - Motorolaj - Motorolaj adalék - Raktárkészlet - Személyes átvétel - Utángyártott alkatrészek - Utánvétel

Hibás adatok jelentése