Az Easy Coat gyakorlatilag egy locsolócsőré csatlakoztatható kerámia adalék, amely már házilag is könnyen felhordható az autóra. Előnye, hogy a kerámia bevonatokhoz hasonlóan extra lepergető hatással védi meg az autó fényezését az UV sugaraktól, és a különböző maróhatású szennyeződésekkel szemben.

Könnyebb tisztítást tesz lehetővé, miközben fényes, tiszta hatása és megjelenése hosszabb ideig tart, hiszen az autó felülete így lassabban piszkolódik. Egy Easy Coat, egy középkategóriás autó esetén két alkalomra elegendő, és akár már három hónap védelmet is biztosíthat kezelésenként.

Gtechniq Easy Coat termékcsalád az otthoni autóápoláshoz.

Gtechniq Easy Coat termékcsalád az otthoni autóápoláshoz.

Felhordása nem is lehetne egyszerűbb, hiszen az autó alapos mosása után az Easy Coat tubust mindössze egy locsolócsőre kell csatlakoztatni, melynek tartalma aztán használat közben a vízáramba elkeveredik, majd egyszerűen le kell vele öblíteni az autót. Természetesen az Easy Coat hatása nem egyezik meg az erősebb védelmet akár több éven keresztül is biztosító Gtechniq Crystal Serum termékeivel, de az egyszerű, gyors és otthoni megoldások kedvelőinek tökéletes megoldás lehet.

A Gtechniq kínálatában az autó tisztántartásához és ápolásához szükséges minden termék megtalálható és könnyedén beszerezhető a www.gtechniq.hu webshopon keresztül, ahol az Easy Coat és utántöltő 15% kedvezménnyel vásárolható meg augusztus 31-ig a LOEROEC15 kuponkóddal (* a kupon egyszeri vásárlásra érvényes, egyszerre több Easy Coat és/vagy utántöltő is vásárolható).

Az autókozmetikai termékek mellett a Gtechniq Marine termékcsaládban egyébként megtalálható az Easy Coat-hoz hasonló, hajókra alkalmazható, szintén locsolócsőre csatlakoztatható kerámia bevonat is, a Gtechniq Marine Rinse-On.