Elengedhetetlen téli autós kiegészítők!

Légterelő
Gyakran bepárásodik az ablakod? Az esős időben nem tudod lehúzni? Félted a gyerekeket a huzattól? Akkor válaszd a légterelőt!

A légterelő használatával résnyire lehúzhatod az ablakot, anélkül, hogy az eső bevágna! Ezzel megelőzheted a párásodást! Ha pedig már bepárásodott az ablakod, akkor nyugodtan húzd le, pillanatok alatt páramentes lesz az esős idő ellenére is!

Bátran szellőztess, hiszen a légterelő a sofőrt és a gyerekeket egyaránt védi a huzat ellen! Válassz méretpontos változatot az autódhoz, keresd fel honlapunkat!

Milyen légterelők közül választhatsz?

NOVAline légterelő: Azoknak ajánljuk, akiknek számít a kedvező ár!
Gelly oldalablak légterelő: Törhetetlen, hiszen nagyon rugalmas anyagból készült!
HEKO oldalablak légterelő: Legnagyobb választék típus és évjárat szerint!

Méretpontos peremes hótálca
Az esős, saras vagy havas időszakban félsz, hogy a nedves, saras cipőd nyomot hagy az autó kárpitján? A méretpontos peremes hótálca ebben segít! Magas pereme meggátolja, hogy akár nagyobb mennyiségű folyadék átfolyjon rajta. Méretpontos kialakításának és egyszerű rögzíthetőségének köszönhetően a helyén marad. Sav és lúgálló, bármilyen folyadékkal felveszi a harcot! Használatával nem lesz nedves a kárpit, azaz megelőzheted vele a kárpit penészedését és az alváz korrózióját egyaránt! Könnyedén kivehető és visszailleszthető. Takarítása pedig gyerekjáték!

Látogass el a hótálcákat forgalmazó weblapunkra és rendeld meg még ma!

Hűtőrács takaró maszk
Nehezen indul be az autód télen? Ha sietni kell valahova, a motor nehezen melegedik fel? Félsz, hogy egy kavicsfelverődés csúnya nyomot hagy a hűtőrácson? Akkor válaszd a hűtőrács takaró maszkot! A hűtőrács takaró maszk használatával a hűtővíz és a motor is hamarabb eléri az ideális üzemi hőmérsékletet. Ezáltal gyorsabban működésbe lép a kocsi fűtése, és nem fogtok vacogni a hidegben. Arról nem is beszélve, hogy a motorkopást is megelőzheted használatával! Ráadásként pedig a takaró maszk megvédi a kavicsfelverődésektől a hűtőrácsodat! Látogass el hűtőrács takaró maszkokat forgalmazó honlapunkra és rendeld meg még ma!

Csomagtértálca
Gyakran szállítasz szerszámokat a csomagtartódban? Félsz, hogy a nagybevásárlás könnyen kiborul? Akkor a csomagtértálca a megoldás! A csomagtértálca nem engedi, hogy a sár, por, piszok, olaj összekenje a kárpitot!

Miért tökéletes választás a csomagtértálca? Méretpontos kivitelben kapható, ezért tökéletesen illeszkedik az autódba. Tartós, műanyagból készült, így sokáig hű társad lesz. Megvédi a kárpitot a szennyeződésektől, nem kell aggódnod, hogy mi folyt ki a csomagtartódba. Könnyen takarítható, lemosható egy-egy használat után.

Szerezz be te is egy csomagtér tálcát! De ezen felül még számos termékünk vár arra, hogy felfedezd! Minden autótípushoz találsz megfelelő kelléket! Irány a legterelo.hu webshop!

Ha mégsem találtad meg az autódhoz valót, vagy bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket elérhetőségeink bármelyikén!

(1) 402 0229
info@legterelo.hu
legterelo.hu
Budapest, XVI. Fuvallat u. 44.