Passzív ládákPasszív ládák a mobil hűtés biztosítása érdekébenForró nyár, egyenetlen talaj, por és sár? Nincs áramforrás a közelben? Az elpusztíthatatlan passzív ládák számára ez nem kihívás, könnyedén biztosítják a megfelelő mobil hűtés elvárásait. Rendkívül hatékony szigetelésüknek hála, amint megpakoltuk jégakkuval vagy jégkockával, hosszú időn át frissen tartja az élelmiszert, vadhúst, halat vagy éppen a csalit is.

Termoelektromos hűtőkTermoelektromos mobil hűtésMobil hűtés változatos méretekben, (8-tól 45 literig), változatos felhasználási terület. Ezeket a hűtőket elsősorban piknikezni vihetjük, de éppúgy használhatjuk munkaeszközként is, mint a háztartásunk mobil részeként. Alapvetően az előhűtött élelmiszerek megfelelő hőmérsékleten való tartására alkalmasak.

Kompresszoros hűtőkA kompresszoros hűtők biztosítják a fagyasztásra is alkalmas mobil hűtés meglétét.Fagyasztásra is alkalmas mobil hűtés, amely a nem előhűtött élelmiszereket is rövid időn belül lehűti/lefagyasztja.
Vannak közöttük hordozható és beépíthető, valamint teherautó-specifikus ládák is, továbbá hajókba, lakóbuszokba építhető szekrények is.

Hűtőkonténerek gyógyszer-szállításhozGyógyszerszállításhoz is alkalmazható mobil hűtés rendszerek a Dometic kínálatában.A Heavy-Duty hűtőkben egy, esetenként két db Danfoss kompresszor biztosítja a megfelelő mobil hűtés meglétét. A hűtőknél használt anyagok, mechanikus alkatrészek, zárak az erős igény­bevételnek is könnyedén megfelelnek. Egyes modellekben beépített fűtés is található. A hűtők külső és belső felületei könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők. Gyógy­szerhűtés, élelmiszerlogisztika, hűtési lánc, professzionális hőmérséklettartás speciális igényekhez.

Bővebb információ:
DOMETIC Zrt. H-1147 Budapest, Kerékgyártó u. 5. Tel: +36-1-468-4400 I Raktár:Kerékgyártó utca 1. budapest@dometic.hu, H-5100 Jászberény, Necső telep 1. I Tel: +36-57-506-350 I Fax: +36-57-506-351 www.dometic.hu