Senki sem szeret izzadni utazás közben és a kánikulából is szívesen menekülünk a kellemesebb hőmérsékletű autóba egy hosszabb-rövidebb megállás után. Viszont ahhoz, hogy az utastér klímája megfelelő legyen, javasolt az üvegfelületek védelme a nap tűző sugarai ellen.

Erre nyújt kézenfekvő és hatékony megoldást a LLumar autóüveg fóliák széles választéka, melynek legújabb tagja, a LLumar Stratos 97% szelektív IR visszaveréssel rendelkezik, így a nap sugarainak égető hatása egyáltalán nem érezhető a fóliázott üvegek mögött. Mindamellett, hogy kellemesebb klímát biztosíthatunk az autóban, még akár az utazási költségeket is mérsékelhetjük, mivel a fólia biztosította kellemesebb hőmérséklet alacsonyabb terhelést jelent a légkondicionáló számára is, amely így alacsonyabb üzemanyag-felhasználást eredményezhet. A kellemesebb klíma nem csak az utazás élményét növeli, hanem egyben biztonságosabbá is teszi azt. Az utastér hőmérséklete fontos tényező, mivel melegebb környezetben a reakciókészség lelassul.

A fóliával nem csak a hőmérsékletet csökkenthetjük, hanem védelmet is biztosíthatunk. Sajnos nem köztudott, hogy bár az üvegfelületek mögött az UV terhelés alacsonyabb, ez mégsem jelent megfelelő védelmet. A LLumar autófóliák segítségével az UV védelem 99%-ban biztosított, melyet független tesztek is bizonyítanak.

Az elvégzett teszteken a LLumar termék 160 faktoros védelemnek megfelelő szintet ért el, így alkalmazása erősen javasolt például kisgyermekes családok esetén, mivel a gyermekek szeme és bőre lényegesen érzékenyebb, mint a felnőtteké. Egészségünk megőrzése mellett fontos lehet az értékeink UV védelme is. A megfelelő fólia segítségével jelentősen lassítható például az autó kárpitjának elöregedése vagy fakulása.

Ez még mindig nem minden. A megfelelő fólia kiválasztása esetén nem csak UV- és hővédelem szempontjából tehetők hatékonyabbá az üvegek, de azokat ellenállóbbá teszik a fizikai behatásokkal szemben is. A LLumar színezett vagy színtelen biztonsági autófóliák egy balest esetén jelentősen csökkentik a szétrepülő szilánkok okozta akár végzetes sérüléseket, melyet a DEKRA tesztjei is igazolnak, ugyanakkor megnehezítik, a tolvajok dolgát is, mivel az üveg összetörése kívülről jelentősen nehezebbé válik.

A LLumar szakkivitelezők listája elérhető a www.LLumar.hu weboldalon vagy érdeklődjön a 06-1-250-1991 telefonszámon.