A Gelly légterelők, amelyek amellett, hogy 2-es és 4-es szettben is elérhető, új dimenziót nyitnak a hazai autózásban. Miben hoz újdonságot a Gelly a többi oldalablak légterelőhöz képest? Mostani cikkünkben erre adunk választ!

10 érv a Gelly oldalablak légterelő mellett, amiért imádni fogod:

1.   Törhetetlen!
Mivel nagyon rugalmas anyagból készült, ezért igazán hajlékony és törhetetlen az új Gelly légterelő! Akár hajlítgathatod, akkor sem fog megrepedni! A felrakása pedig ezáltal gyerekjáték!

2.   Stabil rögzíthetőség
A légterelő teljes felületén végigfut egy erős 3M kétoldalas ragasztó, ezért sokkal stabilabban lehet rögzíteni. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb ezáltal a felszerelése.

3.   Lehúzott ablaknál sincs huzat
Megkönnyítheted használatával a szellőztetést! Hiszen a lehúzott ablak mellett is védi az autó sofőrjét, az anyósülésen utazót, sőt a hátsó ülésen utazókat, gyerekeket a huzat ellen.

4.   Rendkívül csendes
Áramvonalas kialakításának köszönhetően jól tereli a levegőt, így a használata csendes. Még a hátul szunyókáló gyermekek sem ébrednek fel a lehúzott ablak mellett.

5.   Jól tereli a vizet
A vízterelési pozitívumának köszönhetően a résnyire nyitott ablaknál sem vág be az utastérbe az eső. Azaz résnyire lehúzhatod az ablakod anélkül, hogy az eső beesne, így nem párásodik az autó ablaka sem.

6.   Keskeny, sportos, elegáns
Kevésbé emelkedik ki az autó síkjából, ellenben a víz és légterelő képessége kitűnő!

7.   Ablak felhúzásakor nincs fémes hang
Hosszabb és műanyag rögzítő fül jár hozzá, ezáltal nem ráz ki senkit sem a hideg az ablak felhúzásakor!

8.   Sötét színű, de nem zavar a kilátásban
Színe kívülről feketének mondható, belülről átlátszó, nem zavar a kilátásban. Megszűri az UV-sugárzást és az oldalirányú zavaró napsütést.

9.   Az ablak lehúzásakor sem vezeti le a vizet
Egy finom mozdulattal résnyire lehúzhatod az ablakokat anélkül, hogy bevágna az eső, vagy a rajta lévő esőcseppek becsöpögnének az autóba.

10.  Akadály nélküli tükörmozgás
A legtöbb autónál nem akadályozza a tükör behajlítását.

Ha eleged van a párából és az esőben, hőségben kötelező ablakfelhúzásból, akkor rendelj gyorsan légterelőt. Kattints az alábbi linkre és nézd meg, hogy van-e az autódhoz való Gelly oldalablak légterelő!

Irány a legterelo.hu webshop!

De ezen felül még számos termékünk vár arra, hogy felfedezd! Minden autótípushoz találsz megfelelő kelléket!

Ha mégsem találtad meg az autódhoz valót, vagy bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket elérhetőségeink bármelyikén!

(1) 402 0229
info@legterelo.hu
legterelo.hu
Budapest, XVI. Fuvallat u. 44.