Azt kell mondanunk, hogy bizonyos negatív feltételek megvalósulása esetén egyáltalán nem alaptalanok a félelmek, ezért sokkal több törődést és odafigyelést igényelnek manapság a dízelüzemű gépjárművek, legyenek azok személyautók vagy nehézgépjárművek, mint korábban.

Miért félünk a dpf-től?
Elsősorban azért, mert teljes károsodás esetén, amikor nem történik meg automatikusan a részecskeszűrő tisztítása, és a szervizben a kényszerített regenerálás sem járható út, a 150 ezer forintos tételtől a csillagos égig szaladhat a végösszeg egy új dpf szűrő cseréje miatt.

Ardeca professzionális olajok és adalékanyagok

A dpf szűrő technológiáját az Euro 5-ös környezetvédelmi norma bevezetése óta használják az autógyártók. Működése alapvetően roppant egyszerű, gyakorlatilag egy szűrő csapdába ejti és megköti a szilárd szennyezőanyagot, majd pedig ütemezett időben (a szűrő telítettségét több szenzor figyeli) elégeti azt. A regenerálás normál esetben néhány perc alatt lezajlik, és a felhasználó is alig veszi észre.

Adalékanyag, mint élettartam növelő faktor!
A részecskeszűrő olyan szintű tisztítására és élettartam növelésére szolgáló adalékanyag, mint a JLM Dízel Részecskeszűrő Tisztító, egyszerűen nincs!

Egyedülálló összetétele más gyártók termékeivel szemben az, hogy sokkal kevesebb vasat tartalmaz, ám annál több platinum-cériumot, ennek megléte biztosítja, hogy javul a regenerálás.

Nincs szervizdíj, nincs szétszerelés, nincs illegális DPF, részecskeszűrő kiiktatás. Ebben segítenek neked a JLM termékek.

Nincs szervizdíj, nincs szétszerelés, nincs illegális DPF, részecskeszűrő kiiktatás. Ebben segítenek neked a JLM termékek.

Konkrétan a JLM Dízel Részecskeszűrő Tisztító akár személygépjárműben használva, akár nehézgépjárművekben (kamionok, buszok, erőgépek) akkor is képes a részecskeszűrő teljes mértékű regenerálására, ha már kijelzett a narancssárga figyelmeztető jel, és a gépjármű vész üzemmódba kapcsol.

Nem kell fizikailag hozzányúlni a dpf-hez, és olyan illegális módszerekhez sem folyamodni, mint a kiiktatás.

Az adalékanyag tartalmát egy teli tank üzemanyaghoz kell önteni, és a gépjármű újra használható lesz hosszabb ideig.

Ez viszont még nem minden!
A JLM Dízel Részecskeszűrő Tisztító adalékanyag csökkenti a HC és CO kibocsátást, és a koromkibocsátást közel 20 százalékkal. A regenerálódás alapfeltétele a magas hőérték, és ez a rövid, terhelésmentes városi használat esetén nem áll fenn, termékünk használatával a korom kis sebességnél is megfelelően elég a részecskeszűrőben.

DPF tisztítás szétszerelés nélkül

Küldetésünk, hogy a szakembereket és a magánszemélyeket egyedi, biztonságos adalékanyagokkal szolgáljuk ki, amely minőségi termékek a megfizethető ár kategóriát képviselik.

Tartson velünk az innováció és a fejlődés útján, használjon JLM Dízel Részecskeszűrő Tisztítót, ha szeretné gépjárművének:

– gyári teljesítményét hosszú ideig élvezni
– a részecskeszűrő élettartamát növelni
– tovább csökkenteni a károsanyag kibocsátást
– visszaállítani a kipufogógáz gyári értékét
– alacsonyabb üzemanyag fogyasztást elérni