Felkavartuk az állóvizet néhány csepp olajjal.
Pedig mi csak indítottunk egy akciót…

Nemrég ismertük meg a szereldmagad.hu vállalkozást és szolgáltatásuk egybecsengett az olajwebshop.hu ügyfelei által folyamatosan feltett 2 alapvető kérdéssel:

1.    Szükségem van az eredetiséggaranciás olajotokra, de hol tudom saját magam lecserélni, ugyanis városban lakom?

2.    Nagyon kéne a sok szuper autóápolási terméketek, de hol tudom használni (mosás, polírozás, waxolás, stb…), ugyanis városban lakom?

Eddig mindkettőre azt kellett válaszolnunk nagyon udvariasan: Bárhol, ahol ezt meg tudja oldani. – Most már más a válaszunk, és ez így van jól. Úgy gondoljuk, ezért senkitől nem kell elnézést kérnünk! Ha az akciónktól most mi lettünk az az Über, aki lehetővé tesz bizonyos szabadságot, akkor azt büszkén vállaljuk. De most kik ellenzik?

Ügyfeleink továbbra is megőrizhetik a titkukat!
Azt nem kérdeztük ügyfeleinktől, hogy miért nem egy szerelőhöz viszik autójukat olajcserére, vagy miért nem a szerelőjüknél veszik az olajat és az olajszűrőt is. Eddig úgy gondoltuk, hogy ehhez semmi közünk. Most is úgy gondoljuk!

A szereldmagad.hu biztosítja a megfelelő szerszámokat számodra.

A szereldmagad.hu biztosítja a megfelelő szerszámokat számodra.

Időnk van, tejünk van, akkor miért ne szoptassunk?
A Wartburgos, Trabis, Ladás időkben szinte magától értetődő volt az a lakótelepi életkép, ahogy 5 után, vagy hétvégén a kocsi alól kilóg egy szerelő apuka a kartonpapírjain fekve. Sokan elmentek mellette, de csóválták a fejüket azután, hogy látták később, milyen szennyeződéseket hagyott autója alatt az önjelölt szerelő.

Az ilyesfajta autóval törődő életérzés azonban ma is vonzó és macsós, csak ma már jóval cikisebb utcán szerelni. Ha jól belegondolunk már jóval régebbi időkre mutat vissza az a probléma, hogy ha valakinek van autója, az akár el is tudná végezni rajta az egyszerűbb karbantartásokat, de nincs hozzá se felszerelése, se műhelye. – Na, erre most itt van a szereldmagad.hu.

Ha valaki csak olajat akar cserélni, az olajat és a szűrőt szeretnénk mi adni hozzá a garantáltan eredeti forrásainkból. Részünkről továbbra is csak ennyi, de természetesen, akit érdekel, azt szívesen összehozzuk a szereldmagad.hu vállalkozás szolgáltatásaival, hogy biztonságos körülmények között végezhessen egy olyan egyszerűnek tűnő műveletet is, mint az olajcsere, vagy könnyen végezhessen olyan nagyteljesítményű gépeket igénylő műveleteket is, mint az autóápolás a kárpittisztítástól a profi waxolásig, polírozásig, vagy akár a klímatisztításig.

Jó szerelést kívánunk!