A világ számtalan gyártója, feltalálója, forgalmazója, vásárlója minden évben a Las Vegasban megrendezett SEMA-n találkozik, ahol a kiállítók bemutatják legújabb termékeiket, találmányaikat valamint oktatásokat is szerveznek.

Az 50. SEMA rengeteg újdonságot tartogatott. A piac fellendülésével egyre nagyobb az érdeklődés és a kereslet az autóipar és az ahhoz kapcsolódó háttéripar iránt is. Ez a bővülő piac és a növekedő igények kielégítése évről évre nagyobb kihívás, így idén már több mint 60.000 ember látogatott el a SEMA-ra.

Ebben az évben is, számos, az egész világon is nagy népszerűségnek örvendő autóépítő csapat is megjelent, akik természetesen az egyik leglátványosabb részei a kiállításnak. A hírességek több partner standján is tiszteletüket teszik, ahol a rajongók találkozhatnak velük.

Az egyik ilyen ismert együttműködés a West Coast Customs és a LLumar fóliáké, így természetesen Ryan Friendlinghaus idén is jelen volt a LLumar standján is, ahol egy általuk épített Audi R8 is megtekinthető volt. Mint minden West Coast Customs átalakítás, ez az autó is LLumar fóliával lett tuningolva.

A LLumar idén nagy hangsúlyt fektetett a kivitelező partnereik számára készült marketing anyagok bemutatására.

A LLumar idén nagy hangsúlyt fektetett a kivitelező partnereik számára készült marketing anyagok bemutatására.

A LLumar idén nagy hangsúlyt fektetett kivitelező partnereik számára készült marketing anyagok bemutatására. Megmutatták, hogyan kell kinéznie egy profi fóliázó műhelynek marketing szempontokat szem előtt tartva. A LLumar a világ egyik piacvezető fólia márkája, és ehhez a státuszhoz nem csak a magas minőségű termékeik járulnak hozzá. Partnereik számára szakmai továbbképzések mellett folyamatos marketingtámogatást is nyújtanak.

A West Coast Customs anno Magyarországon is látható volt, világszerte ismerik a los angeles-i műhelyt. 15 éve folyamatosan jelen vannak a SEMA-n. Idén egy újdonsággal rukkoltak elő, hiszen megnyitotta kapuit a West Coast Customs Akadémia. Az iskolában az autóépítéssel kapcsolatos szakmákat oktatják a tanulni vágyóknak, legyen szó akár fényezésről, kárpitozásról, vagy éppen fóliázásról.