Igazán kellemetlen, amikor egy szűk parkolóhelyre tudsz csak beállni, és a szomszéd rád nyitja az ajtót, egy szép kis karcolást hagyva kocsid oldalán. Vagy felpattant egy kavics és pont a motorháztető elejét, vagy a szélvédőt találta el, szép kis mélyedést, vagy repedést hagyva maga után. Veled is megesett már vagy szeretnéd elkerülni? Ne aggódj, van megoldás! A legterelo.hu javaslata: vásárolj oldalvédő, másnéven ajtóvédő díszlécet, díszcsíkot és motorháztető védőt!

Az oldalvédő díszcsík tökéletes termék azok számára, akik törődnek autójukkal.

Miért kell Neked is oldalvédő díszcsík?
–  Az oldalvédő díszcsík megvédi autód fényezését a melletted parkoló autó figyelmetlen utasának lendületes ajtónyitásától, vagy akár egy szűk fordulóban a holttérben lévő oszlop faragatlanságától. Még ha nem is az oszlop volt a hibás…

–  Ezen felül feldobja autód megjelenését! Tagolja az autó oldalának nagy, egybefüggő felületét, ezzel dinamikus külsőt kölcsönöz a járműnek. Igazi sportosan elegáns kocsiban érezheted magad egy kis optikai tuning után!

Képzeld, több mint 150 típus-specifikus oldalvédő díszcsíkot találsz a kínálatunkban. Típustól függően 2-4, vagy 6 darabos kivitelben. Egy készlet az autód mindkét oldalának védelméről gondoskodik. Kattints ide, hogy kiválaszd az autódhoz a megfelelőt!

Akkor se aggódj, ha mégsem találsz az autód típusának megfelelő oldalvédőt, hiszen többféle méretű és vastagságú univerzális kivitelből választhatsz, melyek méterre vásárolhatók és könnyen méretre szabhatók, és már léteznek előre leszabott típusok különböző méretekben. Kattints ide az univerzális ajtóvédők kiválasztásához!

Hogyan néz ki az oldalvédő díszcsík?
Az ajtóvédő csíkok fekete színben kaphatók, ellenálló, nagyon erős és flexibilis PVC vagy poliuretán anyagból készülnek. A tökéletes rögzítést és a könnyű felszerelést, a lehető legjobb minőségű 3M kétoldalas ragasztó teszi lehetővé.

Hogyan tudod felszerelni az oldalvédő díszcsíkot?
·  Tisztítsd meg, és zsírtalanítsd az autó fényezését a tervezett rögzítés helyén!
·  Helyezd rá a díszlécet az autóra és jelöld be a díszléc helyét!
·  Húzd le a kétoldalas ragasztó védőfóliáját, ügyelve arra, hogy ne érj kézzel a ragasztó felülethez!
·  Óvatosan ragaszd fel a díszlécet az egyik végéről kezdve, majd nyomd rá erősen!
·  Száraz időben végezd el a felszerelést! Ha 20 C° alá esik a hőmérséklet, melegítsd meg a ragasztót hajszárítóval, a jobb tapadás érdekében!

Ne feledd, hogy oldalvédő díszcsík a legtöbb autótípushoz kapható! Nézd meg!

Motorháztető védő: a bogarak és a felpattanó kavicsok ellen
Te sem szereted folyamatosan suvickolni autód elejét, és a szélvédőt a rákenődött bogaraktól? Szeretnéd kevesebbet használni az ablaktörlőt, kevesebb szélvédőmosó folyadékot fogyasztani? Félted kocsid fényezését, és a szélvédőd épségét a felpattanó kavicsoktól?

Akkor válassz a kínálatunkból a motorháztetővédőt (már 3 márka is elérhető), mely megmenti autódat a menetszélben felkenődött bogaraktól vagy a felpattanó kavicsoktól! Sötét, ellenálló plexiből készült, mely biztosítja a hosszantartó védelmet! Fúrás, és átalakítás nélkül rögzíthető, bármikor leszerelhető. (kivéve azt a pár típust, amit ragasztani kell) Kattints ide, és válaszd ki az autódhoz megfelelő változatot!

De ezen felül még számos termékünk vár arra, hogy felfedezd! Minden autótípushoz találsz megfelelő kelléket! Irány a legterelo.hu webshop!

Ha mégsem találtad meg az autódhoz valót, vagy bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket elérhetőségeink bármelyikén!

(1) 402 0229
info@legterelo.hu
legterelo.hu
Budapest, XVI. Fuvallat u. 44.