A produkció műsorvezetője, producere és még sok mindene egy személyben dr. Tordai István, aki bár sokat finomodott az utóbbi időben, de még mindig igencsak megosztó személyisége a hazai tévés életnek.

Egy kicsit változtál, talán jobb is lettél, de ezt így nem akartam a szemedbe mondani.
– Örülök, hogy így látod. Az idő múlásával állítólag érettebb lesz az ember. A biológia szemszögéből vizsgálva a kérdést, a korral megnyúlnak az ember végtagjai és ami megnyúlt, az könnyebben kókad, meggondoltabb lesz.

Mégsem változtál.
– Valamelyest finomodtam, de továbbra is azt látom, hogy szokatlan stílusom foglalkoztatja a nagyérdeműt, másrészt a szakavatottak szerint a megosztó figurák működnek legjobban a képernyőn. Őket lehet az egekig magasztalni vagy tiszta szívből utálni, de a lényeg mit sem változik: beszélnek róluk.

Sokszor feszítem a húrt, de arra mindig figyelek, hogy ne pattanjon el.

Sokszor feszítem a húrt, de arra mindig figyelek, hogy ne pattanjon el.

Tisztán látszik, hogy tudatosan vagy olyan, amilyen. Hogyan állsz a közösségi média sokszor arctalan, negatív kommentelőivel?
– Játszom velük. Van abban valami, hogy Magyarország a 10 millió szakértő országa és a történésekhez való hozzáállásunk sokszor negatív. Van is egy ebből a feltételezésből kiinduló műsortervem, de egyelőre nincs időm kivitelezni. Bármit is csinálsz, úgyis lesznek olyanok, akiknek az nem fog tetszeni. Én erre direkt rá is játszom, hiszen ezért is foglalkoznak velem. Sokszor feszítem a húrt, de arra mindig figyelek, hogy ne pattanjon el. Egyrészt, mert nem szeretnék giccses lenni, másrészt pedig nem csak a saját nevem kockáztatom, hanem mint műsorvezető azon televíziós csatornák megítélését is, amelyeken fut a műsorom. Ezek a Sport1, Sport2, SportM, Spektrum és C8, melyek érdekeit mindig szem előtt tartom.

A SportVerda már nyolc éve felszínen van és él benne a CsodaVerda rovat is, melynek küldetése, hogy hátrányos helyzetű gyerekeknek szerez egy élménynapot a Hungaroring Tanpályán. Sokunk nevében köszönöm ezt neked.
– Amíg én létezem és a SportVerda él, addig nem hagyom cserben a gyerekeket.