Az üzlet Házimozi Budapest néven a XIV. kerületben, a Fogarasi út 198. szám alatt található. Itt egy szépen berendezett demószoba várja a látogatókat, ahol nincs álmennyezet, nincsenek a zajra panaszkodó szomszédok. Egy olyan helyiségben hallgathatjuk a házimozi kínálta hangfalakat és elektronikákat, ami nem csak hasonlít egy valódi nappalira, hanem eredetileg az is volt.

A Házimozi Budapest szépen berendezett demószobája várja a látogatókat, ahol nincs álmennyezet, nincsenek a zajra panaszkodó szomszédok.

A Házimozi Budapest szépen berendezett demószobája várja a látogatókat, ahol nincs álmennyezet, nincsenek a zajra panaszkodó szomszédok.

Mit kínál a Házimozi Budapest?

Széles választékot, olyan márkák termékeiből is, amelyek felett a legtöbb hazai kereskedő mostanában mintha elsiklana. Itt vannak a saját importból származó HECO hangsugárzók, a Magnat LZR fej és fülhallgatók, az Oehlbach kábelek teljes választéka az Oehlbach elektronikákkal együtt, DAC, phono erősítő, bluetooth adók és vevők, a felsőkategóriás JVC D-ILA házimozi projektorok, vagy akár Acoustic Research kábelek. Kínálatukban többek között szerepelnek még a Magnat audiofil sztereó hibrid erősítői, NAD, Onkyo, TEAC és Audio-Technica termékek is. Megtalálható a FiiO rengeteg lejátszója, feltöltve, kipróbálásra készen és valós raktárkészlettel. Vagyis nem csak rendelni, hanem azonnal, várakozás nélkül helyben vásárolni is lehet.

A demóterem új helyen, még nagyobb választékkal várja a hifi és házimozi szerelmeseit.

A demóterem új helyen, még nagyobb választékkal várja a hifi és házimozi szerelmeseit.

A bemutatóteremben meghallgatható a HECO hangsugárzók teljes kínálata, Onkyo, NAD, TEAC, Magnat hibrid elektronikák társaságában Oehlbach kábelezéssel. A mozi élményről pedig a JVC többszörös díjnyertes projektorai gondoskodnak. De a mobil zenehallgatás hódolói is megtalálhatják a számukra leginkább megfelelő eszközöket. A FiiO teljes kínálata tartalmaz nagyfelbontású lejátszókat, erősítőket, D/A konvertereket, hozzá a tökéletesen illeszkedő Magnat LZR és Audio-Technica utcai vezetékes és Bluetooth fülhallgatókkal.  A vinyl lemez szerelmesei pedig válogathatnak a TEAC, Audio-Technica analóg lemezjátszók és tartozékok, hangszedők széles kínálatából.

Mitől más a Házimozi Budapest?

Az üzletben gyakorlatilag minden termék kipróbálható, és még a vásárlás előtt, kényelmes kanapékon hallgathatóak meg kedvenc felvételeink a kiválasztott eszközökön.

www.hazimozibudapest.hu
1141 Budapest, Fogarasi út 198. Tel: +36 20 394 8383