Olcsó vackok ezek a kocsik, amiket egy magukfajta pályakezdő megengedhet magának. Ettől tru az egész. A Youtube-on óriási sztárok, a magyar független autós csatornák közül már a legnagyobbak, és a Facebookon is szépen gyarapszik a rajongótáboruk.

Bohóckodásukat felveszik kamerával, és egy-egy videójukat akár harmincezren is megnézik, ami nem csak ahhoz képest szép eredmény, hogy pár srácról beszélünk, hanem abszolút értékben is. Szilárd, Milán, Krisztián és Tamás a kemény mag, körülöttük bukkannak fel időről-időre barátok, ismerősök, akik szintén szerepelnek a videókban.

És közben ott járunk térdig a kőkemény magyar valóságban. A pajtákból előhúzott, harminc éve letámasztott roncsok között, szinte alattunk reccsen a Lada küszöb, fülünk hallatára ereszti el szorításából a kereket a huszonéve behúzott kézfiék. Szemünk láttára törik a csapágy, robban szét a gumibelső.

Érezzük a kétütemű motorok édeskés kipufogógázát, a száz kilométeres trailerezéseket, a földutakon bolyongást, egy-egy megadott helyre. Nem profik, és nem is akarnak annak látszani. Hitelesek. Szerethetők. Ez jön át a produkciójukból. De ami még ennél is fontosabb, jelenlétük egyértelmű bizonyítéka annak, hogy nem csak félmillás nettó fizukból szeretheted az autókat, hanem az út előtted is nyitva áll, ennek a töredékéből is.

A 3P Garázsosok kemény magja, Szilárd, Milán, Krisztián és Tamás, körülöttük bukkannak fel időről-időre barátok, ismerősök, akik szintén szerepelnek a videókban.

A 3P Garázsosok kemény magja, Szilárd, Milán, Krisztián és Tamás, körülöttük bukkannak fel időről-időre barátok, ismerősök, akik szintén szerepelnek a videókban.

Az viszont látszik, hogy nem csak a szívük, de az eszük is a helyén van, mert egyre több együttműködő partner látja meg bennük a lehetőséget. A flotta karbantartásához szükséges olajokat, kenőanyagokat az olajwebsop.hu biztosítja nekik, egy együttműködés keretében.

Az együttműködés részeként azt is elérték, hogy a rajongóik, akik rájuk hivatkoznak, kapjanak 1.000 Ft kedvezményt a vásárlásaik végösszegéből, ha az tízezer forint feletti. Azt gondolom, ennél többet kívánni se lehet: szórakoztatnak, kedvezményt intéznek, megjárják a poklot helyetted, és közben olyan akarsz lenni.

Vásárlásnál ezt a kódot használja: garage3p