A facelift nemcsak hogy jelentős változtatásokat hozott a Suzuki SX4 S-CROSS orrának dizájnjában, de emellett újratervezett könnyűfém felniket és nagyobb gumikat is kapott, amivel határozottabb terepjárós megjelenésre tett szert. A megújult belső tér is fokozott minőségérzetet, kellemesebb utazási környezetet biztosít.

Az SX4 S-CROSS megkapta a Suzuki egyik legjobb aggregátját, ami környezetbarát működés mellett garantál igen dinamikus teljesítményt.

Az SX4 S-CROSS megkapta a Suzuki egyik legjobb aggregátját, ami környezetbarát működés mellett garantál igen dinamikus teljesítményt.

Ami a motort illeti, az SX4 S-CROSS megkapta a Suzuki egyik legjobb aggregátját, ami környezetbarát működés mellett garantál igen dinamikus teljesítményt. Az új modell a Suzuki 1.0 vagy 1.4 BOOSTERJET közvetlen befecskendezéses turbó benzinmotorjával rendelhető, és mind a két erőforrás a teljesítmény és környezeti értékek terén is méltó a ráncfelvarrott modell külső megjelenéséhez.

Az áttérés az előző modell fokozatmentes CVT sebességváltójáról az új hatfokozatú váltófüles automata váltóra tovább növeli az autó teljesítményét, közvetlenül érezhetővé teszi a gyorsulást, miközben hatékonyabb váltást is eredményez. Az erősebb és környezetkímélőbb új Suzuki SX4 S-CROSS modell szintén itthon készül, az eladások pedig idén nyáron indultak meg az európai piacokon.