Az újfejlesztésű MANNOL 5W30 és MANNOL 5W40 részecskeszűrős olajakat az alábbi márkákhoz forgalmazzuk: Opel, GM, Chevrolet, DAEWOO, HYUNDAI, KIA, Peugeot, Citroen, Ford, Volvo, Renault, Nissan, Toyota, Lexus, de egyéb típusokhoz is bátran ajánljuk.

Ezen csúcsminőségű szintetikus olajak mellett nagyon sok egyéb olajat is kínálunk piacvezető áron.
Forgalmazunk még  CASTROL, AGIP, XADO, ENEOS, MEGUIN, BMW, REPSOL, TOTAL, SELENIA és MOBIL1 olajakat is. Export-import nagy és kiskereskedelem.

Milyen minőséget is képvisel a MANNOL olaj tapasztalatok alapján?
Egy szakmailag elismert német összehasonító motorolaj teszt során 14 bevizsgált olaj közül a MANNOL motorolaj került ki győztesen az ár-teljesítmény, viszkozitás és a hideg teszt tekintetében is. A Mannol olaj teszt alapján a termék felülmúlta még a CASTROL EDGE 5W-30 motorolajat is a viszkozitási tulajdonságokban.

Az Európai színvonalú Mannol motorolaj és váltóolajak megfelelnek a legkorszerűbb elvárásoknak. A piaci igényeknek megfelelően folyamatos fejlesztéseken esnek át az olaj termékek, a speciális adalék­anyagok és a segédszerviz anyagok is. A Mannol olajok rendkívül széles palettával rendelkeznek személyautó, teherautó és az ipari területen is.

2013. tavaszán az SCT-Vertriebs Gmbh a jelenlegi nem csekély palettája mellett megkezdte a fejlesztését és gyártását az új felső kategóriás O.E.M. motorolaj családjának.

14 bevizsgált olaj közül a MANNOL motorolaj került ki győztesen az ár-teljesítmény, viszkozitás és a hideg teszt tekintetében is.

14 bevizsgált olaj közül a MANNOL motorolaj került ki győztesen az ár-teljesítmény, viszkozitás és a hideg teszt tekintetében is.

Ezen család jelenleg az alábbi nagy autógyártó vállalatok gépjárműveihez érhetőek el: Opel, GM, Chevrolet, DAEWOO, HYUNDAI, KIA, Peugeot, Citroen, Ford, Volvo, Renault, Nissan, Toyota, Lexus, de ezen kívül még több típushoz is bátran ajánljuk. Ennek a projektnek a célja az volt, hogy egy tökéletes szervizterméket hozzanak létre a lehető legjobb áron.

Az O.E.M család fejlesztése során figyelembe vették az autógyárak által a modern motorokkal szemben támasztott igen magas elvárásokat, kiegészítve az ezen járművek esetén fellépő extrém hatásokat is  (ilyenek pl. a  nagy hőmérséklet ingadozás és a rossz minőségű üzemanyag… stb).

Az O.E.M. olajcsalád a legjobb minőségű magas indexű olajok és az INFINEUM kémiai vállalat speciális-modern adalékanyagainak hozzáadásával készül. Az O.E.M olaj­családot önálló kutatási központban szigorú ellenőrzéseknek vetik alá, hogy minden tekintetben megfeleljenek az említett vezető autógyártók igen szigorú minőségi követelményeinek.

Aki egy kicsit is otthon van a motorok működésében az tudja, hogy bármennyire is jó erőforrást konstruál egy gyár, ha olcsó motor olaj kerül bele, azzal  csökkentjük a motor élettartamát és megfelelő működését. Épp ezért elengedhetetlen, hogy jól válasszuk meg már az első cserénél is a motorolajat. Nem mindig a legdrágább a legjobb, már megfizethető áron is lehet igazán kiváló terméket venni. A német Mannol Európában az egyik legfejlettebb kenőanyag programmal biztosítja, hogy mindig a legmagasabb elvárások kielégítése mellett a legjobb minőségű termékeket állítsa elő, amit a pozitív Mannol olaj vélemények rendre vissza is igazolnak.

A  Mannol motor és váltó olajakat többféle kiszerelésben igen kedvező áron tudja megvásárolni a ZS+U Kft üzleteiben, webshopjában (www.zsu.hu)  vagy viszonteladói partnereinél. Viszonteladóknak és szerviz partnereknek a webes árakból további kedvezmény, illetve exportértékesítés akár eurós árakon is.