De jut eszedbe, tavaly tavasszal volt az utolsó olajcsere, megcsinálod a hétvégén a szükséges dolgokat, hogy idén is gond nélkül haladjon a gép. Mázli, hogy az Olajwebshopnál minden van, ami kelleni fog. A Liqui Moly az autós kenőanyagban és ápolásban már többszörösen bizonyított, de mi van a motorokkal? Mármint a kétkerekű motorokkal, meg a kvadokkal? – Jó tudni, hogy ebben a szegmensben is erősítenek, de rendesen. Ott vannak a szuper, és többszörösen bizonyítottan bevált üzemanyag adalékok, mint az üzemanyag stabilizáló, az üzemanyagrendszer-tisztító, a súrlódáscsökkentő, és az olajsár-feloldó, motortisztító adalék. Ugyanúgy megvannak a 2t és a 4t motorokhoz való adalékok is a megfelelő kiszerelésekben.

Nade!
Ne feledkezzünk meg a fő profilról, ami a motorok esetében a kétütemű és a négyütemű motorolajok, street, offroad és ATV viszonylatban, fiatal és öreg motorokhoz, tehát szintetikus technológiájú, szintetikus és ásványi. Ez annyit tesz, hogy a Simson-MZ párostól a Pannonián át, a régi japán vagy angol motoroktól kezdve, egészen a mai kor darabjaiig szállítanak mindenhez megfelelő viszkozitású, összetételű olajat. És mindent Liqui Moly minőségben, ami tudjuk, többszörös tesztgyőztes.

A Liqui Moly termékek ma már a motorosok számára is kiváló alternatívát jelentenek.

A Liqui Moly termékek ma már a motorosok számára is kiváló alternatívát jelentenek.

A váltóolajok szintén kiszolgálják a régi és az új motorosok igényeit egyaránt. Persze nem attól függően, hogy régóta motorozik-e az illető, itt csakis a motorjának a kora a szempont. A légszűrőolajak, a teleszkópolajok 5W, 10W és 15W viszkozitással, és végül a fékfolyadékok, amik ABS-es motorhoz is alkalmazhatók, DOT5.1 és DOT4 szabvánnyal.

Innen kezdve már csak az a kérdés, hogy a Liqui Moly hogyan tudta ugyanazt megcsinálni a motorosok körében, ami az autósoknál már korábban sikerült. Ugyanis ők Németország kedvencei, minden vevőelégedettségi felmérés győztesei. Hogyan lesz ugyanúgy a kedvenced a motor üzemben-tartásában és ápolásban is? Miért fogod úgy szeretni, mint macska a forró radiátort? Hogyan teljesíti a minőségi követelményeket úgy, mint kitűnő tanuló az érettségit? Hogyan tesz függővé úgy, mint szódás a lovát?

Hát úgy, hogy jó a termék. Ez náluk alapkövetelmény. Amit vállalnak, azt pontosan tudják is.