A Gtechniq immár évtizedes múltra tekint vissza, mint az autóápolási termékek és autókozmetikákban alkalmazott anyagok professzionális, angol központtal rendelkező gyártója. A cég kvantum fizikával foglalkozó alapítójának célja az volt, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek megóvják és karbantartják a járművek – legyen az szárazföldi, vízi vagy légi – külsejét és beltéri berendezéseit oly módon, ahogyan egyetlen hagyományos termék sem képes.

A Gtechniq termékcsaládja akár az autókozmetikákban, de akár az otthoni autóápolásban is kiváló segítség lehet.

A Gtechniq termékcsaládja akár az autókozmetikákban, de akár az otthoni autóápolásban is kiváló segítség lehet.

Segítségével az autó könnyebben tisztítható és egyúttal lassabban piszkolódik, védelmet nyújt az esetleges maró hatású szennyeződésekkel (pl. madárürülék) szemben, mosás vagy eső után a vízcseppek a víztaszító hatás miatt leszaladnak a felületről. Extra UV védelmet biztosít a fényezésnek, így hosszabb ideig tartja meg fényes vagy éppen matt színét.

Az évek során a Gtechniq termékek nem csak a mindennapi felhasználásban, de az autóversenyzés világában is jelentős helyet foglaltak el. A világ egyik legismertebb versenysorozatának, a F1-nek számos kiemelkedő csapata alkalmazza termékeit a versenyautók teljesítményének növelésére azáltal, hogy a szennyeződések – pl. gumidarabok – nem tapadnak meg az autó felületén és nem rontják az aerodinamikát.

A Gtechniq autókozmetikákban leginkább alkalmazott termékei az akár 10H erősségű kerámia bevonatok vagy a különféle szennyezés taszító és víz lepergető karosszéria, valamint üvegbevonatok. Mindemellett a Gtechniq termékek nem csak a professzionális felhasználásban kapnak helyet, de akár otthon, háztartási körülmények között is. A legtöbb autóápolási termék, úgymint autómosó szerek, felnitisztítók, vízlepergető és rövid távú nano-bevonatok, belső textil- és bőrápolók, impregnálók akár házilagos felhasználásra is alkalmasak.

A Gtechniq Crystal Serum és a Gtechniq Halo, két igazi sikertermék.

A Gtechniq Crystal Serum és a Gtechniq Halo, két igazi sikertermék.

A termékkínálat egyik különlegessége a Gtechniq HALO bevonat, mely kimondottan wrap vagy színtelen kőfelverődés ellen védő fóliával (PPF) bevont felületekre lett kifejlesztve. Segítségével a fóliabevonat ellenállóbbá és tartósabbá válik, valamint egy extra vízlepergető réteget is kölcsönöz a felületnek. A termék különlegességét és megbízhatóságát igazolja, hogy a világ egyik legnagyobb fóliagyártója a LLumar, jelenleg csak a HALO bevonat alkalmazását javasolja termékein.

A Gtechniq termékek az AMTS (Hungexpo, 2020.03.20-22.) kiállításon mutatkoznak be a magyar nagyközönség számára. A teljes termékkínálat, valamint az autókozmetikák részére kínált akkreditációs lehetőségekkel kapcsolatban a www.gtechniq.hu oldalon található további információ.