HORDOZHATÓ 12 VOLTOS AKKUMULÁTORTÖLTŐHordozható 12 Voltos akkumulátortöltőA Dometic PerfectCharge MCP sorozat új, 12 V-os prémium akkumulátortöltő családját a sebesség és pontosság jellemzik. A töltés mellett tápellátási feladatokat is el tud látni a műhelyben. Kényelmes, egygombos kezelésre tervezték őket, mikroprocesszor által vezérelt, 8 lépésből álló töltési görbe, amely még a start-stop akkumulátoroknak is optimális töltést nyújt. A töltő praktikus fali konzolja, a kábelek és az akár négy akkumulátorhoz is használható visszajelzője által ez a kompakt eszköz bármikor készen áll a bevetésre. A szállítási készlet tartalmaz egy 12 V-os kábelt, amellyel feltölthetők a lemerülőben lévő akkumulátorok a szivargyújtó aljzatból, továbbá egy csipeszt az akkumulátor terminálokhoz és egy sarus kábelt.

BEÉPÍTHETŐ TÖLTŐK SEGÉDÜZEMŰ AKKUMULÁTOROKHOZBeépíthető töltők segédüzemű akkumulátorokhozAz indító akkumulátorokat és az ellátó akkumulátorokat különböző feladatokra tervezték. A motor indításához az indító akkumulátoroknak az indítózáskor nagy indítóáramot kell biztosítaniuk, majd utána kisebb terhelést kell kiszolgálniuk. Az ellátó, munka vagy fedélzeti akkumulátorok ezzel szemben alacsonyabb áramszinteken, hosszabb idő alatt merülnek le, majd újra feltöltődnek. Ez azt jelenti, hogy jóval nagyobb terhelésnek vannak kitéve. A töltési technológiának ezeket a speciális jellemzőket kell figyelembe vennie, hogy megvédje az akkumulátorokat a károsodástól, és biztosítsa hosszú élettartamukat. Az IU0U akkumulátortöltők egyedi, hat szakaszos töltési ciklussal működnek. Minden zselés, AGM és nedves akkumulátor számára optimális töltést biztosítanak, mivel gyorsan, ugyanakkor kíméletesen végzik a feltöltést.

INVERTERA SinePower szinusz inverter előállítja a tökéletes feszültségetSzárítson hajat, főzzön kávét, nézze meg kedvenc filmjeit, akárcsak otthon! Ne mondjon le a kényelemről az úton sem. A SinePower szinusz inverter örömmel előállítja a tökéletes feszültséget. Egyszerűen válassza ki a teljesítményigényeinek megfelelő modellt.

GENERÁTOR SPECIÁLIS FELHASZNÁLÁSRA

Generátor, ahová az elektromosenergia-hálózat már nem ér el.A Dometic generátorai megbízható elektromos áramforrásként állnak az Ön rendelkezésre az olyan helyeken, ahová az elektromos energia hálózata már nem ér el. A 230 V-os kimeneti feszültséget biztosító generátorokban található motorok benzinnel, gázolajjal vagy gázzal működnek. A termékcsaládot nagy teljesítmény, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás és kiváló minőség jellemzi. Az Autostart funkciónak köszönhetően a generátor automatikusan elindul, amikor az akkumulátor feszültsége már nem lenne elegendő.

AKKUMULÁTOR-KARBANTARTÓ TERMÉKEK, AMIK FORMÁBAN TARTJÁK AKKUMULÁTORAIT

Dometic PerfectBattery BR12, és újra életre kelti a látszólag már halott akkumulátorokat.Hatékony megoldást keres a szezonális járműve akkumulátorának megóvására? Forduljon szakértőhöz, aki gondoskodik róla! A PerfectBattery tartozékok rendszeresen edzik akkumulátorát, hogy hosszú időn át tartó állás után is megőrizze teljes kapacitását. Ideális veterán autók, motorbiciklik, lakókocsik és hajók számára.

Bővebb információ:
DOMETIC Zrt. H-1147 Budapest, Kerékgyártó u. 5. Tel: +36-1-468-4400 I Raktár:Kerékgyártó utca 1. budapest@dometic.hu, H-5100 Jászberény, Necső telep 1. I Tel: +36-57-506-350 I Fax: +36-57-506-351 www.dometic.hu