Ugye fantasztikus lenne, hogyha autód – motorod fényezése évek múlva is karcolás- valamint sérülésmentes maradna és egy esetleges eladás során több százezer forinttal nagyobb összegért és gyorsabban tudnád értékesíteni, mert más hasonló kategóriás eladó autók – motorok fényezése tele van sérülésekkel? Ebben az esetben Te vevőként melyik járművet vásárolnád meg? – Na így lesz ezzel a vevőd is, ráadásul még hálás is lesz neked, hogy egy szinte új autót vásárolhatott. Az biztos, hogyha látszik a törődés egy autón vagy motoron, az minősíti a gazdáját is, ami szintén pozitívum amikor eladásra kínálod.

Egy fóliával védett motortank rengeteg pluszt adhat évek múlva is jármű megjelenéséhez.

Egy fóliával védett motortank rengeteg pluszt adhat évek múlva is jármű megjelenéséhez.

Mennyivel szebben néz ki a motorod karcolások nélkül, mintha egy lestrapált motor lenne, tele karcolásokkal, ahogy a tankhoz ér a motoros ruhád vagy a tanktáskád – térképtartód? Motorod fényezési sérüléseit elkerülnéd, amelyeket a felpattanó kavicsok okoznak? Csak rajtad múlik, hogy a fényezése olyan marad, mint amikor megvetted, vagy olyan lesz, mint a többi motor fényezése? Ha nem véded meg a gondozásmentes Thomy® fényezésvédő fóliával, akkor a sérülések miatt az értéke is csökkenni fog.

A világ legtisztább és legjobban átlátható FÉNYEZÉSVÉDŐ FÓLIÁJA megérkezett Magyarországra a Thomy® Folia jóvoltából, akár öngyógyuló és víz lepergető (NANO), illetve matt kivitelben is.

És így véd egy savas leöntés esetén…

És így véd egy savas leöntés esetén…

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NANO HATÁSÚ FÉNYEZÉSVÉDŐ FÓLIA (ÚJ AUTÓ VÉDŐ, KAVICSVÉDŐ), AMELYNEK FELÜLETÉN A MIKRO KARCOLÁSOK HŐ HATÁSÁRA (napfény, melegvíz, stb.) BEGYÓGYULNAK – EZT A FÓLIÁNKAT ÖNGYÓGYULÓ ANYAGNAK NEVEZTÜK EL. AZ ERŐSEBB SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÉRT ÉS MAGASABB SZINTŰ VÉDELEMÉRT A VASTAGABB (210 mikron) KIVITEL NYÚJT VÉDELMET.

Bővebb információt a szakoldalunkon találsz: www.fenyezesvedofoliazas.hu

Hogyha érdekel a fóliázás hivatás szinten vagy új szakmát szeretnél tanulni, akkor jelentkezz személyre szabott fóliázó tanfolyamainkra: www.thomyfoliatanfolyam.hu