Az OMV VIVA blend csapata az olasz kávépörkölő üzem, a Gimoka szakértőivel közösen dolgozta ki a különleges kávékeveréket, és a minőségi ízélményt számos vakteszten vizsgálták a fogyasztók és a töltőállomás-partnerek bevonásával. Az OMV azonban tovább lépett.

Az OMV VIVA blend csapata az olasz kávépörkölő üzem, a Gimoka szakértőivel közösen dolgozta ki a különleges kávékeveréket.

Az OMV VIVA blend csapata az olasz kávépörkölő üzem, a Gimoka szakértőivel közösen dolgozta ki a különleges kávékeveréket.

A színvonalas kávék iránt érdeklődő vásárlók ma már az íz és a minőség mellett a termék eredetére is kiemelt figyelmet fordítanak. Ennek jegyében idén nyártól, mind a kutakon elkészített, mind az otthoni felhasználásra szánt szemes OMV VIVA kávé a méltányos kereskedelem jegyében, vagyis FAIRTRADE védjeggyel kerülnek a vásárlókhoz.

A FAIRTRADE nemzetközi civil szervezetként garantálja, hogy a termelőktől a fenntarthatóság és kedvezőbb kereskedelmi feltételek jegyében kerüljön a töltőállomásokra a minőségi kávé, lehetőséget teremtve környezetbarát technológiák alkalmazására. A tapasztalatok szerint az OMV töltőállomásokon elérhető minőségi kávé egyre komolyabb versenyelőnyt jelent, az OMV VIVA kávé pozitív hazai fogadtatását pedig az elmúlt években folyamatosan emelkedő kávéforgalom támasztja alá.