A tavalyi évben az új MINI Countryman és a Hybrid változat érkezését követően, idén a modellfrissítésen átesett MINI S Cabrio is új motor- és váltókombinációkkal lesz már elérhető, de nagyban gazdagodik a felszereltsége is. Ahogy azt a brit prémiumgyártótól megszokhattuk, idén is nagy hangsúlyt fektettek a különböző dizájnmegoldásokra, ami persze nem csoda, hiszen az ikonikus márka eladásainak ez az egyik fő húzóereje.

Az újratervezett első fényszóróknak és az összetéveszthetetlenül egyedi, akár brit zászló motívumot mutató hátsó lámpáknak, a friss színeknek, valamint a menetkomfort és az információ-szolgáltatás csúcstechnológiás járműkapcsolati megoldásainak köszönhetően igazi kis jutalombonbont kapunk a pénzünkért. Az új MINI S Cabrio utasterét vadonatúj bőrkárpitok és dekorbetétek fokozzák, de ha ez nem volna elég, a MINI Yours Customised névre keresztelt innovációs csomag keretében 2018-tól számtalan dizájnelemmel, abszolút saját ízlésünkre formálhatjuk imádott kedvencünket.

A modellfrissítést követően a MINI S Cabrio az új motor- és váltókombinációkkal 7 321 000 Ft-tól lesz elérhető.

A finomhangolt motorok elődeiknél mintegy 5 százalékkal kevesebbet fogyasztanak, de az átfogó fejlesztések a TwinPower Turbo technológiára, a motorvezérlő elektronikára, a kenési- és levegő-ellátó rendszerre, illetve a kipufogórendszerre is kiterjedtek. Sőt, a mérnökök az erőforrás saját tömegét is csökkentették, a BMW i modellek számára kifejlesztett szénszál-erősítésű műanyag alkalmazásával pedig még a motorburkolat is könnyebb lett elődjénél. Az új MINI S Cabrio ára 7 321 000 Ft-ról indul a kereskedői hálózatban.