A kutatás szerint gyakorlatilag minden kutyatulajdonos családtagként tekint kutyájára, és a nagy többség úgy nyilatkozott, hogy megvásárolnának egy kutyabarát megoldásokban bővelkedő autót. Persze ez pénztárca kérdése is, de hogy a gyártó megfeleljen igényeiknek, egy új és egyedi modellel, a Nissan X-Trail 4Dogs tanulmánnyal állt elő.

A Nissan X-Trail 4Dogs csomagtere könnyen tisztítható prémium bőr bevonatot kapott, így könnyedén eltávolíthatók a koszfoltok és a kutyaszőr is.

A Nissan X-Trail 4Dogs csomagtere könnyen tisztítható prémium bőr bevonatot kapott, így könnyedén eltávolíthatók a koszfoltok és a kutyaszőr is.

A 445 literes csomagtartó teljesen átalakult, minden kéznél van, amivel gondoskodhatunk a kutyák tisztaságáról és kényelméről. A kihúzható zuhannyal gyerekjáték a mosdatás, és utána jöhet a kutyaszárító, mely gondoskodik a száraz bundáról.

A Nissan X-Trail 4Dogs kihúzható rámpáján a kutyák felmászhatnak, majd a beépített szárítórendszerrel meleg levegő áramoltatható a csomagtérbe. Fröccsenésmentes vizestálból olthatják szomjukat, az intelligens jutalomfalat-adagolóból pedig finom harapnivalóhoz juthatnak, mi több, ha úgy kívánják, rendelkezésükre áll kutyafekhely is.

A kutyaszállítóban innovatív kutyakamera-technológiával rajta tarthatjuk szemünket a kedvenceinken, akiket egyébként hangkapcsolaton keresztül beszéddel is nyugtathatunk. Mindezek tetejébe a Nissan X-Trail 4Dogs csomagtere könnyen tisztítható prémium bőr bevonatot kapott, így könnyedén eltávolíthatók a koszfoltok és a kutyaszőr is.