A felfrissített Toyota terepjáró új és modernebb külső formájával, kifinomultabb utasterével tökéletesen megállja a helyét mind a városban, mind terepen egyaránt. Az utazás komfortját az első ülések szellőztetése, a hátsó üléssor fűtése és automatikus klímavezérlése, a fűthető szélvédő, a fűtött ablakmosó fúvóka, a tolatáskor lebillenő külső visszapillantó és az új intelligens kulcs csak tovább fokozza.

A japán gyártó palettáján több hasonló képességekkel bíró remek autó is található, bár természetesen más-más vásárlóközönséget megcélozva, legyen szó akár Hilux-ról, akár a RAV4-ről. A csúcs azonban mégiscsak a Land Cruiser, ami számtalan teszten bizonyított már. Az új Toyota terepjáró itthon egy 130 kW/177 DIN LE teljesítményű, 2.8 D-4D turbódízellel kapható, hibátlan terepképességének kulcsa pedig a csavaró hatásoknak kiválóan ellenálló alvázas építési módja, valamint a rendelkezésünkre álló számos technikai támogatás.

Az új Toyota terepjáró hibátlan terepképességének kulcsa a csavaró hatásoknak kiválóan ellenálló alvázas építési módja.

Az új Toyota terepjáró hibátlan terepképességének kulcsa a csavaró hatásoknak kiválóan ellenálló alvázas építési módja.

Hogy a terepezésben kevésbé jártas vezetők is a legtöbbet hozhassák ki az autó képességeiből, a Toyota modern tereptámogató rendszereket is kínál. A Multi-terrain Select segítségével a maximális útfogás és irányíthatóság érdekében az autó teljesítménye, fékereje és tapadásvezérlése automatikusan az adott terepviszonyokhoz igazodik.

Segítségével a kevesebb rutinnal rendelkező vezető kiválaszthatja az éppen aktuális terepviszonyoknak megfelelő beállításokat, úgy, mint Sziklás, Laza-köves, Köves földút, Buckás, Sár és Homok, valamint egy Automata funkció aktiválásával. A Toyota terepjáró ára kishazánkban 12.040.000 Ft-ról indul a Land Cruiser 3 ajtós esetében, míg az 5 ajtós VX-L felszereltségi szinten 20.095.000 Ft-tól lehet a miénk.