Ideális elektromos hűtőládák és egyéb 12 V-os készülékek áramellátásához, amikor a szabadban tartózkodik. A Dometic CFX 40W hűtőláda például már 40 órán keresztül is üzemeltethető egyetlen töltéssel. A PLB40 hordozható lítium akkumulátor könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően Ön pedig valódi függetlenséget élvezhet, hiszen a hosszabb utazásokhoz is tökéletesen biztosíthatja a szükséges áramforrást.

A Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor valóban magas fokú szabadságot biztosít az áramellátás területén.

A Dometic PLB40 hordozható lítium akkumulátor valóban magas fokú szabadságot biztosít az áramellátás területén.

-Tovább utazhat saját áramforrással
-Háromféle töltési mód: 12 V-os dugalj, napelem vagy AC-hálózat
-Rendkívül könnyű, ergonomikus kialakítású, rozsdamentes acél hordozófogantyú
-Beépített LCD-képernyős kijelzők: kapacitás, töltöttségi állapot és kimenet
-Kifejezetten Dometic CFX és más elektromos hűtőládákhoz tervezett
-A nagy teljesítményű akkumulátorcellák 512 Wh energiát biztosítanak, 40 Ah
-A Dometic CFX 40W hűtőládához akár 40 órányi áramellátást biztosít egyetlen töltéssel

ÁRAMELLÁTÁS, AMIKOR ELVÁGJÁK A FORRÁSTÓL

Ez a piacvezető akkumulátorrendszer felhasználja a legmodernebb technológiát, amely sokévnyi kutatás és fejlesztés eredménye. A Dometic PLB40 nagy kapacitású, integrált lítium-vas-foszfát (LiFePO4) akkumulátorcellákkal rendelkezik, amelyekkel 512 Wh energiaellátást biztosít. Ideális elektromos hűtőládák és egyéb 12V-os készülékek áramellátásához, amíg Ön kalandozik – a PLB40 hordozható lítium akkumulátor akár 40 órás hűtési időt biztosít a Dometic CFX 40W készülékekhez egyetlen töltéssel.

Az integrált DC-DC töltő háromféle kényelmes módon tölthető: a jármű 12 V-os dugalja, napelemek vagy AC-hálózat segítségével. Az akkumulátor integrált akkumulátorkezelő rendszere védelmezi a PLB40-et az alacsony- és túlfeszültségtől, a rövidzárlattól és a túlmelegedéstől az optimális töltési idő, teljesítmény és tárolás biztosításához. A tápellátás-kezelő rendszer segítségével a Dometic PLB40 PLB40 hordozható lítium akkumulátor élettartama akár ötször hosszabb is lehet a gyakran használt savas ólomakkumulátorokhoz képest.

Bővebb információ:
DOMETIC Zrt. H-1147 Budapest, Kerékgyártó u. 5. Tel: +36-1-468-4400 I Raktár:Kerékgyártó utca 1. budapest@dometic.hu, H-5100 Jászberény, Necső telep 1. I Tel: +36-57-506-350 I Fax: +36-57-506-351 www.dometic.hu