FEJLESSZE TOVÁBB LAKÓAUTÓJÁT A TÖKÉLETES KLÍMABERENDEZÉSSEL!
Akár Európa déli vidékeit, akár a hűs északi országokat járja be, mindig magával viheti az Önnek megfelelő időjárást. A Dometic FreshJet 2200 kompakt, könnyű és csendes klímaberendezés. Nagy teljesítményű, mégis energiahatékony a tökéletes beltéri klíma eléréshez.

AMIT A FRESHJET 2200 KÍNÁL ÖNNEK
Tető-légkondicionáló légelosztó dobozzal legfeljebb 7 m-es járművekhez
Ultrakompakt és könnyű kialakítás
Hűtés, fűtés, levegőpárátlanítás egy gombnyomással
Maximum 7 m hosszú járművekbe ideális beépítési lehetőség
Hatékony légelosztás két irányba
A lágyindítási funkció alacsony elektromos védelem esetén is gondoskodik a könnyű indításról
Használható második egységként nagyobb járművekben több klímazóna kialakításához
Használható vezetés közben is opcionális DC-kittel

Dometic FreshJet 2200 - Tető-légkondicionáló légelosztó dobozzal legfeljebb 7 m-es járművekhez.

Dometic FreshJet 2200 – Tető-légkondicionáló légelosztó dobozzal legfeljebb 7 m-es járművekhez.

LÁGYINDÍTÁS
A kempingekben az áramellátás ingadozó lehet. A lágyindítási funkcióval a FreshJet könnyedén elindul, és eléri a maximális teljesítményt anélkül, hogy kioldaná a biztosítékot. A lágyindítási funkció a Dometic Freshjet 2200 és a Dometic Freshjet 3200 modelleken érhető el.

SZABÁLYOZHATÓ LÉGÁRAM
A teljes légáramot szabályozhatja elöl és hátul egyaránt. A légáramlatok iránya egyesével szabályozható: balra vagy jobbra, a tető vagy a padló felé.

EGYSZERŰ KEZELÉS
Emberközpontú tervezés. A stílusos és intuitív távirányítóval bármit beállítható – egyszerűen.

LED-ES VILÁGÍTÁS
Hatalmas különbség rejlik az apró részletekben. A szabályozható fényerejű LED-ekkel a hangulatához igazíthatja a fényt.

LAPOSABB A LEGLAPOSABBNÁL
Az egyik legkompaktabb tetőre szerelhető klímaberendezés, amit a lakókocsi-iparág valaha látott. A mindössze 22,5 cm beépítési magasságú FreshJet 2200 modell 4 cm-rel laposabb, mint a versenytársak modelljei a 2000 wattos kategóriában.

FEDEZZEN FEL MÉG TÖBBET KLÍMABERENDEZÉSEINK KÖZÜL!
Megőrizni a kényelmünket a második otthonunkban egyet jelent a hőmérséklet és a páratartalom megfelelő egyensúlyának megtalálásával. Az időjárástól függetlenül légkondicionálóink széles választékában megtalálja a tökéletes megoldást bármilyen méretű vagy alakú járműhöz.

KOMPAKT KLÍMAVEZÉRLÉS
A különböző méretű járművekhez különböző változatok érhetőek el, azonban még a legnagyobb teljesítményű változatok kialakítása is ultrakompakt. A helytakarékos kialakítás elég helyet hagy a tetőn napelemek, egy műholdantenna vagy akár egy második FreshJet számára is, ha külön légkondicionált zónákat szeretne. A nagyon alacsony indítóáram és a lágyindítási funkció révén a készülékek még alacsony elektromos védelemmel rendelkező kempingekben is simán működnek. Az állítható légáram hatékony légelosztást tesz lehetővé, pont ahogy szükség van rá. Képes a levegő hűtésére, fűtésére és párátlanítására: A FreshJet légkondicionálók gondoskodnak a kényelméről. A beépített LED-világítás révén a felhasználók háttérvilágítást kapcsolhatnak be a jármű belsejében. Mindegyik funkció kényelmesen, a könnyen használható távirányítóról kezelhető.
A Dometic FreshJet légkondicionálói a piac legkisebbjei között vannak.

Bővebb információ:
DOMETIC Zrt. H-1147 Budapest, Kerékgyártó u. 5. Tel: +36-1-468-4400 I Raktár: Kerékgyártó utca 1. budapest@dometic.hu, H-5100 Jászberény, Necső telep 1. I Tel: +36-57-506-350 I Fax: +36-57-506-351 www.dometic.hu