Lemerült az akkumulátor… Mihez kezdett ilyenkor? Kért valakitől segítséget? Felszállt a buszra? Netalántán elindult gyalog? Ha a közelbe megyünk, az nem is lenne nagy gond.Van ennél rosszabb is; ha mindez akkor történik meg, amikor sietne valahova, a gyerek elkésik az iskolából, a munkahelyére már nem ér be. Ha a téli hidegben adja meg magát, akkor fagyoskodhatunk, esetleg jön egy segítőkész autós, de mit sem ér, ha nincs bikakábelünk.

Tudta-e, hogy?…

Az átfogó Moll akkumulátor teszt és a független tesztlaborok eredményei alapján, a Moll a legnagyobb hidegindítási teljesítményű és legtartósabb kivitelű akkumulátorokat kínálja a piacon.

A MOLL akkumulátor a teszteken a kiváló minőséget képviselte a következő kategóriákban, melyek közül mindet megnyerte: indítási teljesítmény, tartósság, korrózió, kapacitás, ciklus erősség.

A MOLL akkumulátor a teszteken a kiváló minőséget képviselte a következő kategóriákban, melyek közül mindet megnyerte: indítási teljesítmény, tartósság, korrózió, kapacitás, ciklus erősség.

Szerencsére a Moll, egy német családi vállalkozás, nagy figyelmet fordított arra, hogy elkerüljük az ilyen borzasztó helyzeteket.
Nem kell aggódni többet, mert náluk csak a nyugodt és biztonságos indítás az ismert fogalmak. A Moll M3 Plus K2 akkumulátor a független akku teszteken első helyezést ért el. Három különböző tesztet nyer meg már évek óta.

Néhány teszteredmény röviden, mely, bár a teljesség igénye nélkül, de jól tükrözi a Moll akkumulátor véleményeket.

ADAC Motorwelt – Németország:
A MOLL M3 plus K2, az első helyezett!
Nem csak a legjobb teszt eredményt érte el, hanem javult az előző2007-es ADAC mérésekhez képest.
MOLL akkumulátor továbbra is tesztgyőztes a legjobb eredménnyel!

OEAMTC-teszt – Ausztria:
A MOLL akkumulátor a kiváló minőséget képviselte, különösen a következő kategóriákban, melyek közül mindet megnyerte:
indítási teljesítmény, tartósság, korrózió, kapacitás, ciklus erősség.

TCS Touring Club – Svájc:
A svájci szakemberek is megerősítették: a Moll kiváló minőségű akkumulátor. A legjobb akkumulátor különösen ajánlott eredménnyel.

A Moll M3 Plus, ezzel és a 2007-es eredményét megismételve újra a tesztgyőztes.

 

Bővebb információ: WWW.LEGJOBBAKKU.HU

Ezen cikk olvasóinak ingyenes kiszállítást vállallunk minden internetes akkumulátor-vásárlás esetén! Internetes kupon: LEM13