A Forma–1 után a legkomolyabb európai pályaautós versenysorozat látogat június közepén a Hungaroringre, de a világ legjobb túraautóin kívül, kísérő eseményekben sem lesz hiány a DTM magyarországi hétvégéjén, június 16. és 18. között. Idén a DTM-szezon harmadik versenyhétvégéjét rendezik a Hungaroringen az Audi, a BMW valamint a Mercedes-AMG szuper-sportkocsijainak.

Michelisz Norbert amolyan vendégművészként áll rajthoz saját csapatának autójával, egy Honda Civic TCR-vel.

Michelisz Norbert amolyan vendégművészként áll rajthoz saját csapatának autójával, egy Honda Civic TCR-vel.

Jó néhány korábbi F1-es sofőr is harcol egymással ebben a komoly sorozatban, a látvány és az izgalom tehát elméletileg garantált. A magyar szurkolók azonban más csemegét is kapnak. Betétfutamként csatlakozik a hétvége programjához a TCR-sorozat, amelyben Michelisz Norbert újonnan életre hívott csapata, a M1RA is szerepel.

A fiatal Tassi Attila és Ficza Ferenc mellett nagy meglepetésre ott lesz a rajtrácson Michelisz Norbert is. A Honda gyári pilótájának kedvéért évről évre megtelnek a Hungaroring lelátói a túraautó-bajnokságban (WTCC), ám most amolyan vendégművészként áll rajthoz saját csapatának autójával, egy Honda Civic TCR-vel.

Nagyon boldog vagyok, hogy rövid időn belül másodszor is rajthoz állhatok hazai pályán, s megfűszerezi az előttünk álló versenyt, hogy saját csapatom színeiben tehetem meg mindezt – nyilatkozta Michelisz Norbert. – Különleges érzés lesz ebben a tudatban a ringre gurulni, s természetesen mindent megteszek majd annak érdekében, hogy a nézők jó versenyt láthassanak, a csapatom pedig a lehető legtöbb ponttal gazdagodjon.