Cikkünkben eláruljuk azokat az okokat, amiért Neked is szükséged van oldalablak légterelőre!
Ráadásul most, ha 4 db-os HEKO légterelőt vásárolsz, 10% kedvezményt kapsz!

Légterelő: védelem az eső és a pára ellen!
A minőségi HEKO és a törhetetlen GELLY oldalablak légterelőink egyaránt védelmet nyújtanak az eső és a pára ellen, hiszen az esőben résnyire lehúzhatod az ablakod anélkül, hogy beesne a víz, ezért nem párásodik be az ablakod! Védekezz a pára ellen lehúzott ablakkal esőben is oldalablak légterelőink segítségével!

Huzat a nagy ellenség!
Nem bírod a klímát, és szeretnél nyitott ablak mellett utazni? De félted a családtagjaid a huzattól? Akkor tökéletes választás az oldalablak légterelő, hiszen megkönnyíti a szellőztetést, mivel védi az autó sofőrjét, az anyósülésen utazót és a gyerekeket is a hátsó üléseken! Ezen felül megszűri az oldalirányú zavaró napsütést és az UV sugárzást egyaránt! Ráadásul mind a HEKO mind a GELLY légterelő optikai tuningot jelent az autónak, mivel sportos és elegáns fazont kölcsönöz neki.

Miben hoz újítást a GELLY oldalablak légterelő?
Tudtad, hogy a GELLY légterelő törhetetlen? Hogyan lehetséges ez? Nagyon rugalmas anyagból készül, ezáltal igen hajlékony, és garantáltan nem fog eltörni hajlítgatás közben sem! Sőt a házhoz szállítás közben sem sérült meg egyetlen GELLY légterelő sem idáig! Könnyedén felrakhatod, sőt a stabil rögzítését egy erős 3M kétoldalas ragasztó is támogatja!

Áramvonalas kialakítása lehetővé teszi, hogy használata csendes legyen. Hátul szunyókál a gyermeked és nem mered lehúzni a huzat miatt az ablakot? A GELLY légterelővel ezt is megteheted!

Ha eleged van a párából és az esőben kötelező ablakfelhúzásból, akkor rendelj gyorsan az autódhoz való HEKO oldalablak légterelőt vagy GELLY oldalablak légterelőt! Ugye, hogy Neked is kell oldalablak légterelő!? Ráadásul most, ha 4 db-os HEKO légterelőt vásárolsz 10% kedvezményt kapsz!
Ha pedig inkább a kedvezőbb ár számít, akkor mostantól megvásárolhatod nálunk a NOVAline márkájú légterelőket.

De ezen felül még számos termékünk vár arra, hogy felfedezd! Minden autótípushoz találsz megfelelő kelléket!

Ha mégsem találtad meg az autódhoz valót, vagy bármilyen kérdésed lenne, akkor keress minket elérhetőségeink bármelyikén!

(1) 402 0229
info@legterelo.hu
legterelo.hu
Budapest, XVI. Fuvallat u. 44.