Hazánk és Közép-Kelet-Európa legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye idén vadonatúj formában mutatkozik be a nagyérdeműnek. A múlt, jelen és jövő autócsodáit még több élménnyel és látnivalóval fűszerezve nézhetik végig a látogatók március 22 és 24-e között a Hungexpón. Az immáron 14. éve hihetetlen járműveket felvonultató autó show több mint százezer négyzetméteren, legalább 5 pavilonban, 17 ország több mint 250 kiállítójával és ezernél is több kiállított autójával 2019-ban igazán az élményre fókuszál.

Idén is több tízezer látogatót fogad a Tuning Show.

Idén is több tízezer látogatót fogad a Tuning Show.

Az AMTS Autó Show 10 teljes értékű autós rendezvényt tömörít magában, melyek mindegyike egyetlen belépőjeggyel látogatható a nyitva tartás három napja alatt a budapesti vásárközpont területén. A kiállítások mellett látványos kültéri és színpadi programok, bemutatók, valamint játékok is várják az autózás világa iránt érdeklődőket, a legkisebbektől a legnagyobbakig: az AMTS garantáltan kivételes szórakozást nyújt az egész család részére!

Múltnak, jelennek, jövőnek, és számtalan különlegességnek egyaránt helyet ad az idei rendezvény.

Múltnak, jelennek, jövőnek, és számtalan különlegességnek egyaránt helyet ad az idei rendezvény.

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

 • Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
 • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
 • EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, oldtimerek, veteránok
 • Magyarok a világ járműgyártásában kiállítás – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 • GymkhanaDrift Bajnokság és Show – a látványos autósportok exkluzív versenye
 • OFF-ROAD Show – minden, ami terep, épített, látványos pályán
 • ’50 Brothers Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
 • Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
 • Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
 • SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Egész napos programok kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

 

A látnivalók mellett a legkisebbek számára autós játékok, szimulátorok és számos aktivitás kínálnak majd élményszintű elfoglaltságot.

A látnivalók mellett a legkisebbek számára autós játékok, szimulátorok és számos aktivitás kínálnak majd élményszintű elfoglaltságot.

A rengeteg program és látnivaló mellett, idén ráadásul ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, ami egyenesen az AMTS tuning garázsából gurul ki!

Tuning élőben a WestEndben: Ford Mustang lesz a fődíj a nagyszabású márciusi autó shown

A nemzetközi Automobil és Tuning Show szervezői ismét a bevált recept szerint főznek, hiszen idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt tuningverdát sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 24-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, az eddigi német autós sormintát azonban most egy vérbeli amerikai sportkocsi töri meg.

A főnyeremény idén egy Ford Mustang lesz, melyet bárki megnyerhet belépőjével.

A főnyeremény idén egy Ford Mustang lesz, melyet bárki megnyerhet belépőjével.

Az AMTS szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során, és repertoárjukban évek óta állandó program a nyilvános autóépítés is, melynek ezúttal újból a WestEnd City Center adott otthont. Az elmúlt két évben Audi TT, előtte BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. Az idei alany pedig egy ötödik generációs, 4000 köbcentis V6-os motorral ellátott Ford Mustang Coupé volt, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá – mindenki szeme láttára, élőben!

 

Az autó számos típusazonos alkatrésszel, sportosabb kasztni-elemekkel, ültetett futóművel és nagyobb felnikkel, valamint design és multimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb. A pontot az i-re az egyedi, kétárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa akár a környezettudatos közlekedés oltárán is áldozhat majd, hiszen a csomagtéri installációban egy, az autó akkumulátoráról tölthető elektromos roller is helyet kapott.

Az egésznapos szórakoztatás 2019-ben is garantált.

Az egésznapos szórakoztatás 2019-ben is garantált.

Az egyedi Ford Mustang Coupé kisorsolására a nagyszabású show harmadik napján, azaz március 24-én, közjegyző jelenlétében kerül majd sor. Persze maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára, hiszen a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a kelet-közép európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.

Vedd meg belépőid most, kedvezményes árakon!

További információk: www.amts.hu / www.facebook.com/amtsofficial / www.instagram.com/amts_official/