Már biztos érezte az autóüvegén át nyáron betűző napsütést és egyúttal a káros UV sugarak hatását. Sokszor ennek kiküszöbölésére egy tappancsos mesefigurás árnyékoló vagy esetleg egy törülköző, textilpelenka próbál időszakos megoldást nyújtani, ami nem csak, hogy nem eléggé hatásos és esztétikus, de nagyon balesetveszélyes is lehet.

Ezek a problémák LLumar autófóliával könnyedén orvosolhatók és a tűző nap sugarai kiszűrésre kerülnek, nem égetik tovább bőrünket és az UV-t is 99%-ban kint tarthatjuk. A bejutó fény mennyiségét is csökkentjük amennyire szeretnénk, olyan mintha az autó kapna egy napszemüveget.

Minőségi autófóliázás a LLumar SelectPro program keretein belül.

Így összességében az autófólia növeli az utazás komfortját és az általános komfortérzetet, valamint a klímának sem kell annyit dolgoznia. Mindemellett az utazás biztonságosabbá tehető mivel a magas hőmérséklet fáradtságot, lassabb reakció képességet és koncentrációhiányt eredményezhet, míg az autófólia segítségével az autóban lévő hőmérséklet mérsékelhető.

A járvány idején kérdéses lehet, hogy a fóliázás mennyire biztonságos. Természetesen a vásárlók és kivitelezők egészségének védelme is kiemelt fontosságú számunkra, ezért a fertőzésveszély elkerülése érdekében a LLumar kivitelezők központilag ajánlást kaptak az extra higiéniai teendőkről, mely javaslatok a www.LLumar.hu weboldalon és a kivitelezők műhelyében kifüggesztett plakáton is megtalálhatók.