Akárcsak a sportkupén, úgy az új Ford Mustang GT cabrio változatán is rengeteg változás történt, s az újításoknak köszönhetően a vásárlók még inkább saját elvárásaikhoz formálhatják majd idei kiadását. A kínálatban három új fényezés jelent meg, nem beszélve a 12 különféle keréktárcsáról és a személyre szabható digitális műszeregységről.

 A Ford Mustang GT kínálatában három új fényezés jelent meg, nem beszélve a 12 különféle keréktárcsáról és a személyre szabható digitális műszeregységről.

A Ford Mustang GT kínálatában három új fényezés jelent meg, nem beszélve a 12 különféle keréktárcsáról és a személyre szabható digitális műszeregységről.

A motorok erősebbek lettek, és a nagyobb teljesítmény is jobban kiaknázható az új MagneRid futóművel. Szerepel a Ford Mustang GT cabrio technológiái között egy 12 colos, teljesen digitális műszeregyüttes is, amit az autósok egyéni ízlésükhöz szabhatnak, de emellett ott van még a MyMode szolgáltatás memória-funkciója, ami emlékszik az autós vezetési beállításaira, és a következő úton már ezekre programozza az új Mustangot.

A 2,3 literes Ford Mustang ecoboost és az 5,0 literes V8-as motorok teljesítményét növelő frissítések, valamint egy vadonatúj, 10 fokozatú automata sebességváltó révén a Ford Mustang GT még erőteljesebbé vált. Emellett a MagneRide futóműnek köszönhetően az autó vezethetősége is javult, az opcionális aktív szelepes kipufogó pedig tökéletes hangélményt kínál, mivel az autós maga döntheti el, hogy a motor hörögjön, vagy csendben doromboljon. Az új Ford Mustang GT cabrio amerikai értékesítése 2017 őszén kezdődik.