A mobilod is sokszor csak egy zavaró tényező. Pont nem úgy áll, ahogy azt szeretnéd, pont azt nem látod jól, amire éppen szükséged lenne, és egy fékezésnél hirtelen váratlan helyen landolhat.

Mire lenne szükséged, ami megkönnyítené a vezetést a számodra?

Arra, hogy a mobilodat könnyedén fordíthasd bármelyik irányba, amelyik éppen a legjobb neked. Ne te igazodj a telefontartódhoz, hanem az hozzád!

Arra, hogy a telefonodat az autón belül egyszerűen helyezhesd át az egyik pontról a másikra. Amikor nem kell más, csak egy sima felület, és a tartód máris megbízhatóan, stabilan végzi a feladatát.

Arra, hogy egy gyors mozdulattal máris rögzíthesd a telefonod, és ugyanilyen könnyű legyen levenni is.

A MyMe Unity telefontartóját úgy tervezték, hogy gyorsan, egyszerűen, változatosan használhasd mindenhol.

A MyMe Unity telefontartóját úgy tervezték, hogy gyorsan, egyszerűen, változatosan használhasd mindenhol.

Mennyivel egyszerűbb minden, ha nem kell többet azzal bajlódnod, hogy merev műanyag keretekbe próbáld belepréselni a mobilodat, vagy hogy a telefontartódat próbáld arról győzködni, hogy úgy forduljon, ahogy azt te szeretnéd.

Ráadásul, ha többen is vezetitek ugyanazt az autót, máshol lesz a telefon ideális helye, szöge vagy magassága is.

A MyMe Unity telefontartóját úgy tervezték, hogy gyorsan, egyszerűen, változatosan használhasd mindenhol. Hogyan?

A különleges mágneses kombinációnak köszönhetően csak a fejhez érinted a telefonod, és már csatlakozott is. Ettől még könnyedén abba a pozícióba vagy szögbe fordíthatod a mobilod, amelyikbe éppen szeretnéd.

A MyMe Unity tartót nem csak az autódban, de bárhol máshol is használhatod.

A MyMe Unity tartót nem csak az autódban, de bárhol máshol is használhatod.

A tartó bármelyik sima felületen vagy szélvédőn gyorsan és egyszerűen rögzíthető, ha pedig át szeretnéd helyezni, annak sincs semmi akadálya. Akár szerelés közben is felragaszthatod az autódra.

Csak tapaszd a konyhaszekrény ajtajára, és máris szemmagasságban van a recept. Használd az íróasztalodon, és fordítsd úgy, hogy jól láthasd. A tükörre tapasztva tökéletesen megtartja a telefont, hogy akár videócsetelhess is vele…

Kíváncsi vagy rá, mi mindenben könnyíthetne az életeden a MyMe Unity System? Látogass el alábbi weboldalunkra!