Recon különkiadás az idei évre még jobb 4×4-es képességekkel lett felruházva, amit alapvetően egyedi off-road alkatrészeinek köszönhet, és amit jól mutatnak Jeep Wrangler műszaki adatok is. A 2017-es modell megerősített első tengelyt alkalmaz robusztus kovácsolt tengelyvégekkel, valamint kovácsolt első és hátsó differenciálmű-házakkal.

Az autó a Wrangler kapcsolható összkerékhajtási rendszerét kapta, elektronikusan zárható első és hátsó Dana 44 tengelyekkel. A hajtóerő Rock-Trac terepváltón keresztül, 4:1 terepfokozati áttétellel jut el a kerekekhez. Alap a 4.10 első és hátsó áttétel, ahogy a Tru-Lok zárható differenciálművek is. A fedélzeti kényelmet, a szórakoztatást és a tájékoztatást a mélynyomós Alpine prémium audiorendszerre, valamint CD/DVD/MP3 kompatibilis, AUX és USB csatlakozós, 5,6 colos érintőképernyőre bízták.

A Jeep Wrangler Rubicon Recon fedélzeti kényelmét és a szórakoztatást az Alpine prémium audiorendszerre bízták.

A Jeep Wrangler Rubicon Recon fedélzeti kényelmét és a szórakoztatást az Alpine prémium audiorendszerre bízták.

Az új Jeep Wrangler Rubicon Recon különkiadás 2.8 literes turbódízel motorja 200, a 3.6 literes V6-os benzines pedig 284 lóerőt ad le. Mindkettő ötfokozatú automata váltóhoz csatlakozik.
Az idei Wrangler Rubicon Recon hétféle karosszériaszínben, 18 colos matt fényezésű alumínium keréktárcsával és a fekete kettős tetőszerkezettel rendelhető, azaz kemény- és vászontető egyaránt jár hozzá.