Minden idők legjobb menetdinamikájú Jeep modellje egy 6,4 literes V8-as motorral vág neki a modellévnek. A Fuel Saver technológiával felvértezett erőforrás 468 lóerőt és 624 Nm forgatónyomatékot állít elő. A menetteljesítmények lenyűgözőek. Nem egészen 5,0 másodperces gyorsulás 0-100 km/órára vagy éppen 0-162-0 km/óra gyorsulás és fékezés 16,3 másodperc alatt, és 257km/órás végsebesség.

A Jeep Grand Cherokee SRT 2017-ben teljes körű felszereltséggel kerül forgalomba az EMEA régióban.

A Jeep Grand Cherokee SRT 2017-ben teljes körű felszereltséggel kerül forgalomba az EMEA régióban.

Hogy az ügyfelek teljes mértékben átadhassák magukat a teljesítmény élvezetének, a Grand Cherokee SRT 2017-ben már alapfelszerelésként kínálja az exkluzív Performance Pages csomagot. Mindez sportos kijelzők és mérőműszerek kibővített kínálatát tartalmazza, míg a különböző üzemmódok, – mint például a rajtautomatika – révén a Grand Cherokee SRT 2017-es változatának tulajdonosai közúton és versenypályán egyaránt testre szabhatják autójuk vezetési élményét.

A Jeep Grand Cherokee SRT 2017-ben teljes körű felszereltséggel kerül forgalomba az EMEA régióban. Ez többek között olyan tételeket tartalmaz, mint a Nappa bőrrel és nyersbőrrel kárpitozott sportülések, a 20 colos könnyűfém keréktárcsák, a 8,4 colos Uconnect rendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a párhuzamos és merőleges parkolósegéd, vagy a vontatmányfigyelő kamera.