A modell sikerét mutatja, hogy 1996-os piacra kerülése óta több mint 1,7 millió példány talált új gazdára. Szerencsére az új Citroen Berlingo fejlesztése során a tervezők a praktikum és variálhatóság mellett már a megjelenésre is több energiát fordítottak, aminek egy igazán mutatós autó lett a végeredménye.

Ugyanakkor megőrizte sokoldalúságát és ugyanúgy használhatjuk családi autónak, mint akár pusztán az ülések lehajtásával kisáruszállítónak. Az új Citroen Berlingo modularitása és helykínálata továbbra is élenjáró, hogy ezzel is megkönnyítse mindennapi életünket. A kétféle, M és XL méretben elérhető új Citroen Berlingo 5 személyes és 7 személyes változatban egyaránt rendelhető.

Az új Citroen Berlingo modularitása és helykínálata továbbra is élenjáró

Az új Citroen Berlingo modularitása és helykínálata továbbra is élenjáró

Az M változat 2,7 méter hosszú és 775 literes raktérrel áll rendelkezésünkre, de ha ezt kevésnek találjuk az XL esetében 3,05 méter hosszan már egy 1050 literes pakolható térrel gazdálkodhatunk. Mindezeken felül 28 darab nagy és ötletes egyéb tárolórekesz, mintegy további 186 liter kapacitást biztosít.

A korszerűség jegyében teljesen új platformra épült modell 19 vezetéssegítő rendszerrel, 4 csatlakoztatási technológiával, és a legújabb generációs erőforrásokkal – köztük az 1.2 PureTech benzines, az 1.5 BlueHDi dízelmotorral, illetve motortól függően hatfokozatú manuális vagy nyolcsebességes automatával kerül a márkakereskedésekhez. Az új Citroen Berlingo forgalmazása a tervek szerint 2018 második felében kezdetét veszi.