A Toyota Hilux első generációja még 1968-ban mutatkozott be, egy évvel később már az európai piacokon is megjelent, mára pedig a cég egyik legsikeresebb autójává vált. Jelenleg hat országban gyártják, és a világ 180 országában és régiójában kapható. Az új Toyota Hilux Invincible 50 Chrome Edition annak figyelembevételével született, hogy egyre nagyobb a kettős célra használható autók iránti kereslet.

Az új kiadás tovább erősíti a modell hírnevét, hiszen keménységét és értékeit olyan egyedi tartozékok fokozzák, amelyek nemcsak azonnal felismerhetővé teszik e különleges modellváltozatot, hanem tökéletesen illenek akár üzleti, akár szabadidős felhasználáshoz. A Toyota Hilux terepjáró megjelenését kifejezetten egyedivé teszik a krómozott bukócsövek és fellépők, az ugyancsak krómozott kiegészítők és kartervédő lemez, valamint a fekete színű kerékjárat-szélesítések, amelyek csiszolt felületű, 18 colos könnyűfém keréktárcsákat ölelnek körül.

A Toyota Hilux terepjáró megjelenését kifejezetten egyedivé teszik a krómozott bukócsövek és fellépők, az ugyancsak krómozott gallytörő rács.

A Toyota Hilux új változatát egy Stop-Start funkcióval is kiegészített 2.4 D-4D dízelmotor hajtja, amely rendkívül csekély fogyasztás mellett is magas forgatónyomatékot ad le az alacsony és a közepes fordulatszám-tartományokban. A blokk teljesítménye 110 kW/150 DIN LE 3.400 1/perc fordulatszámon, forgatónyomatéka pedig 400 Nm 1.600-2.000 1/perc fordulatszám között. A motor átlagos üzemanyag-fogyasztását 6,8 liter körülire ígérik.