A társaság a pozitív visszajelzések és a vevői igények minél magasabb szinten történő kiszolgálása okán újabb öt Despar üzletet nyitott meg. Így már országszerte 16-ra nőtt azon Lukoil töltőállomások forgalma, ahol bevásárlásra nyílik lehetőség. Debrecenben, Miskolcon, Oroszlányban, Pécsett a Megyeri úton és Budapesten a Kvassay úton egyaránt élelmiszerboltokkal bővült a Lukoil töltőállomások kínálata az elmúlt hónapokban.

A Normbenz Magyarország 2015 novemberében kezdte meg a Despar hálózat kiépítését hazai benzinkútjain. A fejlesztést a változó fogyasztói szokások tették indokolttá, mivel a vizsgálatok azt mutatják, hogy a vásárlók szívesebben keresik fel azokat a töltőállomásokat, ahol a tankolással egy időben kisebb-nagyobb bevásárlásaikat is elintézhetik, akár ünnepnapokon is.

A Normbenz Magyarország tapasztalatai szerint, ösztönzően hat a Lukoil töltőállomások forgalmára az élelmiszerboltok megnyitása.

A Normbenz Magyarország tapasztalatai szerint, ösztönzően hat a Lukoil töltőállomások forgalmára az élelmiszerboltok megnyitása.

Az új élelmiszerüzletek megnyitása mellett, a tavalyi év végén a Lukoil hálózata megújította prémium üzemanyag-kínálatát is a Top N Plus Nitro Premium Diesel és a Top N Plus GO Premium Benzin bevezetésével, illetve a társaság az elmúlt évben megkezdte az elektromos gyorstöltők telepítését és átadták az első, Lukoil töltőállomáson működő Marché éttermeket is.