A+ A A-

BMW gyári tuning csak keveseknek

Júliusban hozza ki a BMW gyári tuning cége a M240i M Performance Edition változatát.

A BMW M GmbH exkluzív termékeinek tekinthető M Performance modellek a BMW sorozatok legjobb tulajdonságait emelik ki átalakulásuk során, és lényegében már egy önálló kategóriát képeznek. A sportos karakter, a mindennapi használhatóság és a kényelem minden egyes „M" modellben jelen van.

Az új BMW M240i M Performance Edition képében a BMW gyári tuning most egy vadonatúj limitált szériáról rántja le a leplet, hogy még inkább előtérbe helyezze az autó lendületes kialakítását. A 340 lóerős sportkupé karakterét látványos és hatékony BMW M Performance kiegészítők nyomatékosítják, de mindössze csak 750 példányt készítenek belőle.

Hirdetés

A szénszálból készült és feketére fényezett elemek kiváló kontrasztot alkotnak a limitált széria alpesi fehér karosszéria-fényezésével. A kompakt sportkupé lendületes karakterét azonban a 19 colos könnyűfém keréktárcsák nyomatékosítják leginkább, amelyeken elöl 225/35 R19, hátul 245/30 R19 méretű gumiabroncsok feszülnek. A BMW gyári tuning cége a prémium minőségű, duplaküllős, kovácsolt felniket Orbit Grey vasszürke árnyalatban szereli fel a különkiadás alá, miután a tárcsák egyes éleit gyémánt-alakban felcsiszolták. A modell frontrészének sportosságát a feketére fényezett lökhárító-betétek, koptatók és légterelő elemek hangsúlyozzák, míg hátulnézetből a részben fényezett diffúzor és a szénszálból készült légterelő szárny kettőse erősíti a dinamikus kiállást.

A BMW M240i M Performance Edition meghajtásáról a TwinPower Turbo technológiával dolgozó 340 lóerős soros hathengeres benzinmotor gondoskodik. Az autó hatsebességes manuális váltóval és nyolcsebességes Steptronic sport automataváltóval is felszerelhető. Sőt mi több, az igazi ínyenceknek a nagyteljesítményű sportkupé extrafelszereltségei közé a BMW xDrive intelligens összkerékhajtás is felkerülhet a nyolcsebességes Steptronic-al társítva. Az összkerékhajtású változat egyébként 4,4 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre, 8,0 liter körüli átlagos üzemanyag-fogyasztás mellett. A modell végsebességét az elektronika minden esetben 250 km/óránál maximálja.
A BMW M240i M Performance Edition kizárólag a BMW lipcsei gyárában lát napvilágot, 2017 júliusától, 750 példányban.

Utoljára frissítve: 2017. július 16., vasárnap 08:29
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Hirdetés
Hirdetés

Legolvasottabb

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

 

© 2012. Opramedia Kft. | Minden jog fenntartva!

Csatlakozz!