A LLumar SelectPro program célja, hogy a világpiacon is különlegesnek számító elit termékeket a minőségüknek és különlegességüknek megfelelő exclusive körülmények között szereljék az autók üvegfelületeire, a fóliázó partnerek.

Ez idáig a SelectPro program, és a kizárólagosan a programban kínált különleges termékek, csak Észak-Amerikában voltak elérhetők. Jelenleg is csak Romániában, valamint Magyarországon találkozhatnak vele az autótulajdonosok az európai kontinensen.

A program előfeltétele a sok éves fóliázó tapasztalat és a gyártó által ellenőrzött és jóváhagyott megfelelő műhelykörülmények biztosítása nem csak a munkafolyamat számára, hanem kimondottan a fóliázandó járművek tulajdonosai részére is. A SelectPro műhelyek elkülönített ügyfélváróval, szórakozási lehetőségekkel, frissítővel várják a fóliáztatni vágyókat, hogy amennyiben a fóliázást helyben megvárnák vagy még a fóliázás teljes elvégzése előtt érkeznének vissza autójukért, kényelmesen tölthessék el az időt.

Minőségi autófóliázás a LLumar SelectPro program keretein belül.

Minőségi autófóliázás a LLumar SelectPro program keretein belül.

A kényelmes várakozási lehetőségek mellet különleges termékekből is választhatnak a SelectPro műhelyeket felkereső ügyfelek. A LLumar fóliák elit kategóriáját a Stratos autóüveg fólia sorozat képviseli, mely kizárólag SelectPro műhelyekben érhető el.

A Stratos fóliák fémmentes, Hybrid-matrix, nano-kerámia technológiájú termékek, melyek a normál kerámia fóliákhoz képest fejlettebb és több rétegből épülnek fel a maximális hőkinttartás elérésének érdekében, valamint akár 97% szelektív infravörös visszaveréssel rendelkeznek, így hatékony védelmet nyújtanak a nap tűző sugarai ellen. Természetesen a Stratos sorozat is rendelkezik a közlekedési felügyelet engedélyével, melyről a SelectPro kivitelezők plasztikkártyás műbizonylatot állítanak ki.