Az új felszereltségi szintekkel elérhető vált az automatikus vészhívás, illetve egy applikáción keresztül az okostelefon és az autó közötti kapcsolatteremtés is. A Columbus navigációs rendszer kijelzője 8-ról 9,2 colosra, a Swing rendszeré 5-ről 6,5 colosra nőtt, új üveg dizájnja pedig tovább javította a nagy felbontású kijelzők képét.

A Skoda Superb felszereltségek segítenek megelőzni a koccanásokat is parkolás közben. A parkolóradarok és a kiterjesztett Manouver Assist funkció rendszere nemcsak optikai és hanghatásokkal figyelmezteti a sofőrt, de szükség esetén a fékeket is aktiválja.

A Skoda Superb felszereltségek új szintjével elérhetővé vált az automatikus vészhívás is.

A Skoda Superb felszereltségek új szintjével elérhetővé vált az automatikus vészhívás is.

Annak érdekében pedig, hogy az autó még kényelmesebb lehessen az egész család számára, a Skoda Superb felszereltségek számos további kényelmi funkciót is rendelkezésünkre bocsátanak.

A vezetőülés rendelhető masszázsfunkciója, amely többek között elektronikusan állítható, szellőztető és memóriafunkcióval is rendelkezik, nagyobb kényelmet biztosít a hosszú utakon. Az utasok egymás közti kommunikációját pedig a Digital Voice Enhancement rendszer javítja, ami az utastérben elhelyezett mikrofon segítségével, az elől ülők hangját felerősítve továbbítja azt a hátsó ülések felé.