Téli gumit kapnak a kerekek, fagyállóval töltjük fel a hűtőrendszert és az ablakmosó tartályt. És mi lesz a motorral, nem igényel ilyenkor külön védelmet? Dehogynem!

Az STP erre is gondolt a dízel és benzin téli adalék megalkotásával, ami igazi multivitamin a motornak. Az STP injektor tisztító már több mint 50 éve a legmodernebb adalékanyag-technológiák élén jár. A folyamatos kutatás és fejlesztés eredményeként létrejött STP adalék család az összes gépjárműtípus teljesítményét és hatékonyságát tovább javította világszerte.

Az újgenerációs adalékanyag család kifejezetten a téli időszakra szánt terméke a téli STP adalék, melyet dízel- és benzinmotorhoz is kínálnak. Télen elsősorban a hidegtől kell óvni az üzemanyag rendszert, az STP téli adalék épp ezért megakadályozza az üzemanyag-vezetékek lefagyását, ugyanakkor segítenek megelőzni a korróziót és lerakódásokat.

STP adalékokkal várjuk a telet

STP adalékokkal várjuk a telet

A jótékony hatásuk azonban nem merül ki ebben. Segítik a hideg időben való indítást, tisztán tartják az üzemanyag-befecskendezőket valamint csökkentik a károsanyag-kibocsátást. Használata gyerekjáték, mindössze az üzemanyagtartályba kell önteni a flakon tartalmát.

Egy flakon 60 liter üzemanyag kezelésére elegendő. Az STP dízel adalék 2000 kilométerenként, míg az STP benzin adalék téli felhasználáskor 1600 kilométerenként csereajánlott. A rendszeres alkalmazás vezet ez esetben is a legjobb eredményhez, így érdemes minden téli tankolásnál a benzinhez adagolni.

A téli adalék jótékony hatása még tovább fokozható a többi STP adalék használatával. Az STP injektor-tisztító már egyetlen tartály üzemanyag felhasználása során is képes megtisztítani az elszennyeződött befecskendezőket és szívószelepeket, míg a benzin üzemanyag-adalék akár 4%-kal is csökkentheti az üzemanyag fogyasztást és megelőzi a motor teljesítményvesztését. Az dízel üzemanyag-adalék is igazi elixír az autónak, hiszen megőrzi a motor csúcsformáját és rendszeres használatával biztosítja az üzemanyag-befecskendezők 100% lerakódás mentességet.

Az STP hatása nem ígéret! Az STP injektor tisztító tapasztalatok alapján is bizonyított, tesztelt, hatása TÉNY – csupa nagybetűvel.

Bővebb információ: www.stp.co.hu