Az Opel Vivaro sikerét és megbízhatóságát jól mutatja, hogy 2001-es bevezetése óta majd egymillió példány került értékesítésre világszerte. Gazdaságossága, flexibilitása, számtalan teher-és személyszállítói feladat elvégzésére tették alkalmassá.

A hírek szerint nem lesz ez másként az Opel Vivaro 2019-es változatának esetében sem. A Vivaro C nemzedéke a PSA platformnak köszönhetően ettől az évtől már nem csak kettő, hanem háromféle hosszúságban is rendelhető lesz. Az Opel Vivaro méretek 4.60, 4.95 és 5.30 méteres kiadásban lesznek elérhetőek, a 6.6 köbméteres legnagyobb raktérbe pedig mostantól 1.4 tonnáig pakolhatunk.

Az Opel Vivaro 2019-es C generációja a PSA platformnak köszönhetően már három méretben is elérhető lesz.

Az Opel Vivaro 2019-es C generációja a PSA platformnak köszönhetően már három méretben is elérhető lesz.

A mérnökök próbálták minél több munkakörülményhez alkalmassá tenni a modellt, készül belőle zárt dobozos Cargo furgon, hatszemélyes duplafülkés, és persze több más praktikus változat is. Az Opel Vivaro 2019-re mindössze 1,9 méteres magasságot kapott, amely segíti a sofőrt a mélygarázsokba való behajtáskor, de az IntelliGrip kipörgésgátlónak köszönhetően terepen történő munkák során is kiválóan alkalmazható lesz majd.

A vezetés közbeni navigációt és az optimális körfelügyeletet az autó első és hátsó kötényének ultrahangos érzékelői segítik, figyelmeztetve az egyébként holttérbe eső akadályokra. A tolatókamera képe változattól függően a belső tükörben vagy hétcolos monitoron jelenik meg. Már induláskor kapható lesz 4×4-es változatban, de hamarosan jön az Opel Vivaro 2019-es kiadásának elektromos változata is.