Az élő szórakoztatást kínáló kanadai vállalkozás világhírű előadásairól és kivételesen tehetséges művészeiről ismert. Előadásait eddig több mint 180 millió néző tekintette meg az alig több mint 30 évvel ezelőtti kezdetek óta.

A 20 utcai előadóval indult társulat napjainkra újra feltalálta a cirkuszművészetet, és az élő szórakoztatás egyik globális vezetőjévé vált. Mára több mint 4 ezer embert alkalmaz, többek közt 1300 artistát csaknem 50 különböző országból.

Az együttműködés számos új lehetőséget nyit meg a Skoda Media előtt a potenciális új vásárlók millióinak elérésére.

Az együttműködés számos új lehetőséget nyit meg a Skoda Media előtt a potenciális új vásárlók millióinak elérésére.

Idén a Cirque du Soleil 10 különböző show-val járja a világot, melyek közül több helyszín a Skoda Media munkájának is fontos célpiacát képezi, így nem is kérdés, hogy az együttműködés számos új lehetőséget nyit meg a Skoda előtt a potenciális új vásárlók millióinak elérésére. A Cirque du Soleil globális rajongótáborral büszkélkedhet, csaknem 10 millió követővel a közösségi médiában, előadásaikat pedig világszerte 11 millió néző látogatja évente.

A Skoda Media szerves része lesz a Cirque du Soleil promóciójának a közterületi reklámozásban, a nyomtatott kiadványokban, tévéreklámokban és internetes megjelenéseiben egyaránt. A Skoda Media  2021-ig szóló megállapodása emellett nagyszabású marketing kampányokra és a Las Vegashoz kötődő promóciós lehetőségekre is kiterjed.