Az Opel Vivaro eddig is a gyártó legkedveltebb haszonjárműve volt, de az új, különösen komfortos és flexibilis személyszállító-kialakításokkal újabb arcát mutatta meg a multifunkcionális jármű.

Az Opel Vivaro Tourer kiadásával gyakorlatilag egy nívós üzleti tárgyalót kapunk. Sínen elcsúsztatható, második üléssora egyszerűen megfordítható 180 fokkal, de még komfortosabb, ha két 360 fokban forgatható üléssel és felhajtható asztallal rendeljük meg. A laptopjainkat és egyéb mobil készülékeinket USB-porthoz és 220 voltos aljzathoz csatlakoztathatjuk. Kívülről többek között a fényes fekete kilincsek, a színezett üvegek és a 17 colos könnyűfém kerekek adnak exkluzív jelleget az autónak.

 

A másik bemutatott változat az Opel Vivaro Life modellje, melyet lakó-és szabadidőautóként egyaránt tudunk használni. Magas szintű variációs lehetőségeinek köszönhetően akár hosszabb távú kempingezésekre is elindulhatunk vele. Szériaként beépített második sori forgóüléseivel és harmadik sori elcsúsztatható és ággyá alakítható üléspadjával egykettőre alakul át kényelmes lakóautóvá az Opel Vivaro. Többek között rendelhetünk még sötétített üvegeket, felhajtható asztalt a második és a harmadik üléssor között, és akár a hideg évszakban is meleget teremtő állóhelyi fűtés is.