A különleges Smart fortwo cabrio BRABUS edition első kiadása még a 16-os Genfi Autószalonon indult útjára, és most itt a második, kizárólag limitálva gyártott Brabus Smart. A korlátozott példányszámú jármű elegáns megjelenését a hideg ezüst külső fényezés biztosítja, de ahogy azt már megszokhattuk, a Brabus gondoskodik a Smart fortwo tuning teljes kivitelezéséről.

A limitált Brabus Smart különleges színkoncepciója a jármű belső terében is folytatódik a személyre szabott bőrkárpitozással.

A limitált Brabus Smart különleges színkoncepciója a jármű belső terében is folytatódik a személyre szabott bőrkárpitozással.

A cabrio Smart 16 colos Brabus Monoblock VIII matt antracit színű, magasfényű könnyfém felniket kapott, a tritop vászontető vörös színe pedig az izgalmas kontrasztról gondoskodik. A különleges színkoncepció a jármű belső terében is folytatódik a személyre szabott bőrkárpitozással. A rubint vörös színű magas minőségű bőrülések, a műszerfal, az ajtópanelek és többfunkciós kormánykerék összefüggő egységet alkot.

A Brabus Smart fortwo turbó mozgatásáról a háromhengeres, 90 lóerős motor gondoskodik, melyhez egy twinamic 6-sebességes duplakuplungos automataváltó csatlakozik. A gyáriak szerint egyébként 4,2 literes Smart fortwo fogyasztás van katalogizálva, ami még hihető is.

Már alapfelszereltségen is sokat ad a kis Brabus Smart. Többek között megkapjuk a könnyűfém felniket, az ültetett futóművet, bőrkormányt, beépített száloptikás LED-es menetfényeket, a 7 colos médiarendszert, navigációt, automata klímát, és az ülésfűtést. A kicsit erősebbre vágyók számára persze akad más limitált Smart Fortwo Tuning is a cég kínálatában, hiszen a Brabus 125R esetében – ahogy a neve is jelzi – már 125 lóerőt kapunk.