A Fiat Tipo kombi méretek önmagukért beszélnek. Az autó 4,57 méteres hosszával a kategória élvonalába tartozó kényelmet kínál utasainak. A két első ülésen az akár 187 centiméteres testmagasságú utazók is kényelmesen helyet foglalhatnak, míg hátul három, 180 centis utasnak is jut elegendő hely.

A Fiat Tipo kombi méretek magukért beszélnek. Az autó 4,57 méteres hosszával a kategória élvonalába tartozó kényelmet kínál utasainak.

A Fiat Tipo kombi méretek magukért beszélnek. Az autó 4,57 méteres hosszával a kategória élvonalába tartozó kényelmet kínál utasainak.

A Fiat Tipo kombi kategóriája egyik legtágasabb, 550 literes csomagterével rendelkezik és a konfigurálható Magic Cargo csomagtér-elemek beépítésével a Fiat garantálja a praktikus és rugalmas használhatóságot is. A csomagtartó padlója két szinten helyezhető el, ezáltal szabályozható a raktér magassága, a Fiat Tipo kombi két kiemelhető oldalfala pedig további választási lehetőséget kínál: szállíthatunk apró tárgyakat, vagy teljes egészében kihasználhatjuk a csomagtartó szélességét.

Az osztottan is dönthető hátsó ülések lehajtva egybefüggő padlót eredményeznek. Az egységes, egyetlen síkot alkotó, szintkülönbség nélküli rakodófelület megkönnyíti a pakolást. A csomagtér teljes hosszúsága meghaladja a 180 centimétert, így a Fiat Tipo kombi méretek alkalmassá teszik az autót akár kerékpárok, sílécek, babakocsik, vagy bőröndök egyszerű szállítására is. Az új Fiat Tipo kombi már elérhető és rendelhető a márkakereskedésekben.